Bojový pel-mel: Drakeova kletba opět v akci, Lioness Nunes zvažuje comeback

Svět MMA, boxu a dalších bojových sportů nabízí neuvěřitelné množství novinek, střípků a informací. Web FightOn se vám některé pokusí v každodenním výběru zprostředkovat.    

Bojový pel-mel: Drakeova kletba opět v akci, Lioness Nunes zvažuje comeback

MiddleEasy: Drake 700 000 dolarů na Stricklandovi mínus! Rapper Drake potvrdil existenci takzvaného “Drakeova prokletí” a pomyslně přivolal porážku Seana Stricklanda když na jeho výhru proti Dricussu du Plessisovi na UFC297 vsadil sedmsettisíc dolarů. Kanadský rapper má už čtyři roky podepsán kontrakt se sázkovou kanceláří Stake, kterou propaguje především skrze své obří sázky na bojové sporty medializované skrze sociální sítě. Přičemž pro bojovníky, kterým věří se jedná o pomyslný polibek 'smrti', když pravidelně prohrává. Když tak oznámil sázku ve výši 700 tisíc dolarů na Seana Stricklanda, měli mnozí jasno. A nemýlili se. "Drake to zase dokázal," okomentoval výsledek rapperovy sázky kupříkladu Jamahal Hill.

BJPenn: Svoboda slova především! Výkonnému šéfovi UFC Danu Whiteovi se nelíbila otázka, jestli nenechává svým bojovníkům v jejich veřejných prohlášeních “příliš dlouhé vodítko” a žádá pro hvězdy UFC svobodu projevu. Skandál před UFC297 s antihomofobními prohlášeními Seana Stricklanda na  adresu LGBT komunity vyprovokoval diskusi mezi reportérem MMAFighting Alexanderem K. Leem a Danou Whitem a šéf UFC se nemínil jakkoliv brzdit. "Nikoho nedržím na vodítku," prohlásil White. "Máme svobodu projevu. Nebudu kontrolovat, co lidé říkají, a říkat lidem, čemu mají věřit. Lidi si můžou říkat, co chtějí, můžou si věřit, čemu chtějí," dodal.

MMAJunkie: Až budu vypadat takto, řekněte mi ať to zabalím! Irský bojovník Ian Machado Garry měl opravdu velkou rádost z porážky Seana Stricklanda na UFC297 v zápase s Dricusem Du Plessisem. Garry vede se Stricklandem (slovní válku poté, co se nyní již bývalý šampion UFC nelichotivě rozpovídal o manželce irského zápasníka a Machado Garry si tak neodpustil jej po prohře s Du Plessisem 'poškádlit.' Přičemž celý střet ani Stricklandův výkon na něj rozhodně velký dojem neudělal. "Nulová technika. Přetahováná. Panebože. Mám pocit, že se dívám na zápas dvou amatérů. Panebože. Jestli někdy budu mít takový zápas, řekněte mi, ať jdu do důchodu," okomentoval zápas Machado Garry.

BJPenn: Nunes: “Mohla bych se vrátit, stále se cítím jako šampionka." Bývalá držitelka mistrovský pásů UFC ve dvou váhových kategoriích Amanda Nunes flirtuje s možností návratu do oktagonu. Když v sobotu Raquel Pennington porazila Mayru Bueno Silvu a stala se novou šampionkou UFC v ženské bantamové váze, přihlížela i bývalá královna Amanda Nunes, která před sedmi měsíci ukončila svou kariéru v MMA a vzdala se titulů v bantamové a pérové váze. Nyní však podle jejích vlastních slov své rozhodnutí přehodnocuje. "Jsem stále mladá, svěží," prohlásila Nunes. "Nikdy nevíme, [co se může stát]. Máme před sebou spoustu věcí, které musíme udělat. Ještě musím doma vymyslet spoustu věcí, co budu dělat, a uvidíme, co se stane. Ale pořád se cítím jako šampionka, takže uvidíme."