Další zvrat okolo comebacku The Notoriouse! White tvrdí, že McGregor v červnu zápasit nebude

O Conoru McGregorovi se dlouhodobě spekuluje jako o možné třešničce na kartě výroční UFC300. Dosavadní náznaky nicméně směřují k tomu, že to bude později.    

Další zvrat okolo comebacku The Notoriouse! White tvrdí, že McGregor v červnu zápasit nebude

Výkonný ředitel UFC Dana White tvrdí, že Conor McGregor v červnu zápasit nebude. "Až bude Conor připraven bojovat, víte, že to oznámíme," prohlásil podle webu BJPenn šéf UFC před hlavním programem UFC297 v kanadském Torontu a vyvrátil tak nedávné oznámení Conora McGregora, že se 29. června vrátí do ringu kde má bojovat proti Michaelu Chandlerovi. O návratu irské legendy se přitom spekuluje řadu měsíců, dlouho byl spojován s možností zápasu na dubnovém UFC300 v Las Vegas, kde by mohl participovat na zápasu večera, nakonec ale věc měla být naplánována jinak.

McGregor zahájil nový rok tím, že se na 'X' umístil video, ve kterém sdělil svým fanouškům následující. "Dámy a pánové, přeji vám všem šťastný nový rok. Rád bych vám oznámil datum mého návratu, Notoriouse Conora McGregora, největšího comebacku všech dob. A ten se uskuteční 29. června v Las Vegas na International Week of Fighting. Soupeřem bude Michael Chandler. A váha, pane Chandlere? 185 liber," prohlásil na kameru McGregor.

Tento plán je aktuálně podle všeho pasé. UFC a Dana White pokračuje v mlžení, zda li vůbec, kdy a proti komu se McGregor vrátí. "Takže McGregor se letos vrátí, možná on prot Chandlerovi," utíkal z přímé odpovědi na otázku Aarona Bronstetera v přenosu televizní stanice Sportsnet Dana White. "Uvidíme, jak se celá věc vyvine," dodal. Tudíž překvapení podle všeho nejsou vyloučena.