Chtěli po mě ať se vrátím už na UFC300, prozradil Jon Jones

Ač v oktagonu nestál od loňského března, i tak patří 'Bones' stále k nejdiskutovanějším jménům současného MMA. 

Chtěli po mě ať se vrátím už na UFC300, prozradil Jon Jones

Šampion těžké váhy UFC Jon Jones dostal nabídku zápasit v dubnu na výročním večeru UFC300 a to i přesto, že jeho zranění prsního svalu zdaleka není doléčené. 'Bones' je “na vedlejší koleji” od březnového vítězství nad Cirylem Ganem na UFC 285, od té doby nicméně musel na operaci, která odložila jeho obhajobu titulu proti Stipe Miocicovi. A v době, kdy karta na výroční večer není zdaleka kompletní, a podle fanoušků na ni chybí opravdová superhvězda, se rozjely opět spekulace, jestli nebude trumfem Dany Whitea právě on. Svým způsobem to nebylo daleko od pravdy.

"Skutečně mi zavolali a nabídli mi, abych na této akci zápasil," prozradil Jon Jones na sociální síti X s tím, že vedení UFC je mu sdělilo, že mu chtějí dát možnost se vyjádřit. “Všichni jsme věděli, že nebudu připraven. Ale můj vztah s UFC je teď lepší než kdykoli předtím," dodal Jones. Nezveřenil, komu mu Dana White a spol. plánovali dát jako soupeře, podle webu LowKickMMA se pravděpodobně jednalo o již zmíněného a odloženého Miocice.

Jones je přitom v poslední době jedním z nejpoptávanějších jmen v celé UFC. Velký zálusk si na něj dělá především prozatimní šampion těžké váhy Tom Aspinall, který by se po ze po přejetí Sergeje Pavloviche velmi rád co nejrychleji dostal k plnohodnotnému titulu. A minimálně na sociálních sítích poměrně intenzivně s Jonesem buduje potenciální rivalitu. Další call - i když spíše z kategorie kuriózních - pak Jones třeba v posledních dnech obdržel od zatím neporaženého šampiona střední váhy Khamzata Chimaeva. Ať ale bude příštím soupeřem Jona Jonese kdokoliv, na UFC300 to nebude. 

.