Buffer: Vždycky jsem věděl, že UFC bude jednou největší

Hlas UFC je s organizací spojený už téměř tři dekády. O její skvělé budoucnosti nikdy nepochyboval.    

Buffer: Vždycky jsem věděl, že UFC bude jednou největší

Byl hlasem výročního večera UFC100 i UFC200 a a jeho signaturní “It's time!” samozřejmě bude součástí i dubnové UFC300. Bruce Buffer je nicméně  s UFC spojený už od začátku když organizace MMA byla spíš ještě garážovou záležitostí. A tak si samozřejmě aktuální úspěch svého sportu adekvátně užívá. Podle vlastních slov nicméně nikdy nepochyboval, že UFC jednou bude nejen největší věcí v bojových sportech, ale také jednou z největších věcí ve sportu vůbec.

"Ano, věděl jsem to od začátku, a proto jsem u toho vydržel v dobrém i zlém. Příští měsíc v únoru to pro mě bude 28 let a věřil jsem, že UFC bude největší věcí v bojových sportech, ne-li největší věcí ve sportu na celém světě, a proto jsem u ní zůstal," citoval web BJPenn prohlášení Buffera v rádiu Just Scrap. "Organizace prošla všemi přechodnými a vývojovými kroky a dostala se až do bodu, kdy přišel Dana White a Fertittovi a ti to skrze zkoušky a útrapy proměnili v největší věc, která se v současnosti. Bum, všechny sny se stávají skutečností," vysvětlil Buffer.

Sám přitom tvrdí, že výroční akce je pro něj něčím zvláštním. Speciální jsou podle něj všechny. "Není to tak, že by každá akce byla jen další událostí. Já to tak nikdy nemám. Já tam jdu tam a prožívám vzrušení z každého večera. UFC300 - stejně jako UFC100 nebo UFC200, jež byli obojí obří -  má sice speciální význam, ale jinak je pro mě stejné. Jsem v pohodě. Udržuji se ve formě, celý život sportuji a budu v tom pokračovat, přičemž dokud budu moci podávat takové výkony nechci opustit oktagon. UFC miluji," uzavřel Buffer.