Bojový pel-mel: Podle Furyho seniora má Ngannou proti AJ šanci, Stricklanda nebaví zápasy kočiček

Svět MMA, boxu a dalších bojových sportů nabízí neuvěřitelné množství novinek, střípků a informací. Web FightOn se vám některé pokusí v každodenním výběru zprostředkovat.  

Bojový pel-mel: Podle Furyho seniora má Ngannou proti AJ šanci, Stricklanda nebaví zápasy kočiček

MacLife: John Fury: "Pokud Ngannou trefí AJ, bude konec. Otec jedničky  těžké váhy WBC Tysona Furyho John si myslí, že bývalý šampion UFC Francis Ngannou má na to, aby v březnu v  Saúdské Arábii porazil Anthonyho Joshuu. A to jen pár měsíců poté, po zhlédnutí tréninkových záběrů Francise Ngannoua uvedl, že Francouz s kamerunskámí kořeny s jeho synem nevydrží ani kolo a že jejich zápas bude jen formalitou. Nyní -  po Ngannouově profesionálním boxerském debutu - překalibroval. A Fury senior nyní bere Predatora vážně. "Z Ngannoua se vyklube hrozba," řekl John Fury o zápase deníku Metro. "Když jsem ho viděl boxovat, vypadal jako člověk, který má za sebou 30 profesionálních zápasů. Pokud přijde zápasit, bude to pro něj skvělý večer.”

Sherdog: Totální hloupost! Dana White popírá zvěsti o tom, že Saúdská Arábie odložila akci UFC poté, co na její vrchní představitele neudělala dojem plánovaná zápasová karta. S informací přišel na začátku tohoto týdne Ariel Helwani, který informoval, že první akce v dějinách UFC, která se měla odehrát v Saúdské Arábii byla odložena, protože zápasová karta nesplňovala standardy představitelů země. "Ano, večer jsme přesunuli. Vím, že se hodně mluvilo o tom, že karta nebyla dost dobrá. Nikdy jsme jim tu kartu ani nenavrhli. Saúdům jsme neřekli ani o jednom zápase," reagoval White na spekulace s tím, že jeho plán je udělat v Rijádu hned na poprvé průlom a že karta nebyla na tohle připravená.

MMAJunkie: Antimonopolní žaloba na UFC mě vůbec nezajímá, tvrdí White. Ač žalobci v antimonopolní žalobě UFC - a to včetně bývalých bojovníků UFC Cung Le, Jona Fitche, Kylea Kingsburyho a Brandona Very - dosáhli koncem loňského roku klíčového vítězství, když 9. obvodní odvolací soud USA zamítl žádost odvolání UFC a devět let starý případ se rychle blíží ke svému nejkritičtějšímu období, které by kromě vyplacení odškodného mohlo vyústit v zásadní změny ve způsobu podnikání UFC, Dana White si nedělá starosti. "Ne. Doslova nula," řekl White ve čtvrtek, dva dny před UFC 297 v Torontu. "Nikdy o tom nepřemýšlím. Nemá to se mnou nic společného," reagoval šéf UFC na otázku novináře.

BJPenn: Nechci se dívat na zápasy dvou malých kočiček. Sean Strickland odmítá sledovat ženské MMA a tvrdí, že boje žen v oktagonu nikoho nezajímají. Šampion střední váhy UFC Sean Strickland vzbudil před svým víkendovým střetem s Dricusem du Plessisem další kontroverzi když vysvětlil, proč není největším fanouškem ženských smíšených bojových umění. ”Kdo se na co dívá? Kdo vydělává víc peněz? Ženský MMA, je ženský MMA. A já se na to nerad dívám. Myslím, že většina lidí se na to nerada dívá. Já se nechci jít dívat na zápas dvou malých koček. Chci vidět zápas lvů," vyjádřil svůj postoj k ženskému MMA Strickland.