Dana White: Proberte se! Ronda, GSP ani Brock se do oktagonu nevrací!

Výročnímu UFC300 zatím stále chybí hlavní supertahák. A jeho obsazení přitahuje nejrůznější spekulace. Včetně comebacků legend.    

Dana White: Proberte se! Ronda, GSP ani Brock se do oktagonu nevrací!

Šéf UFC Dana White otevřeně vyloučil návrat tří hvězdných jmen na UFC300 a v rozhovoru s Aaronem Bronsteterem odmítl, že by se ohledně možných comebacků pokoušel kontaktovat penzionované superhvězdy, o kterých se v posledních týdnech v MMA kruzích spekuluje. "Ronda se nevrátí, GSP se nevrátí. Brock Lesnar má pětačtyřicet let respektive mu táhne na padesátku. Ne, žádný z těchto telefonátů nebyl uskutečněn," prohlásil explicitně White na přímou otázku Bronstetera.

Na dubne naplánovaná UFC300 má být podle Whiteových slov jedna z největších show, jakou organizace kdy uspořádala (podle minulých Whiteových vyjádření má být v podstatě už první předzápas srovnatelný s normálním vyvrcholením večera) a doposud bylo zatím oznámeno osm zápasů včetně třeba střetu Jiří Procházka - Aleksander Rakić. Ale i přes záplavu velkých jmen na kartě  však někteří fanoušci nejsou spokojeni s celkovou kvalitou ve srovnání s UFC100, UFC200 nebo dokonce “nevýroční” UFC299.

"Vypadá to jako normální bojový večer," nadepsal svůj digest ze sociálních sítí a fanouškovského vnímání doposud známého programu UFC300 web BJPenn. A ačkoliv se v příštích týdnech respektive během února a možná ještě začátku března očekávají další čtyři nebo pět oznámení, při Whiteově oznámení o nemožnosti návratu zmiňovaných třech superhvězd a plánovaném comebacku Conora McGregora až na UFC se začíná nedostávat hvězd, které by eventuálně hlavní zápas večera mohly obstarat. Jakého králíka Dana White vytáhne z klobouku?