Druhý Jones do UFC? Bývalá hvězda NFL flirtuje s oktagonem!

Aktuálně zraněný šampion nejtěžší váhové kategorie UFC svému bratrovi dává solidní šance na úspěch. V minulosti nicméně podobně (a neúspěšně) věštil zářnou budoucnost i svému dalšímu sourozenci.

Druhý Jones do UFC? Bývalá hvězda NFL flirtuje s oktagonem!

Nová zápasnická hvězda na obzoru? Bývalý defensive end Las Vegas Raiders Chandler Jones se podle všeho věnuje tréninků MMA a mohl by mít podle informací MMAManie ambice následovat kroky svého staršího bratra, kterým není nikdo jiný než úřadující šampion nejvyšší váhové kategorie UFC Jon Jones. Ten podle svého vyjádření na Instagramu sourozenci fandí a domnívá se, že pokud se Chandler do tréninku obuje, za pár měsíců by mohl být na nejvyšší úrovni. 

"Chandler je ukázkový, je opravdu silný," prohlásil Jon Jones už dříve pro Yahoo Sports. "Je to vlastně nejsilnější sportovec jakého jsem kdy potkal. Chandler je zvíře. Myslím, že by mohl letos začít s MMA a za dva roky by mohl být jedním z nejlepších bojovníků planety. Tomu opravdu věřím. Je něčím výjimečný. Dělá správné věci. Jí zdravě, několik dní v týdnu chodí na masáže. Znáte to, pilates. Chandler je velmi uzavřený člověk, ale já mám to štěstí, že vidím jeho životní styl. A dělá všechny správné věci," popsal dál “Bones.”

Třiatřicetiletý Chandler Jones má za sebou jedenáctiletou kariéru v NFL, když v roce 2015 získal s New England Patriots SuperBowl, od začátku letošní sezóny je ovšem bez kontraktu, když jej Las Vegas Raiders vyplatilo. Přesunem do UFC by si mohl svou sportovní kariéru prodloužit, s tím, že v rámci bratra a jeho okolí má ideální konzultanty, na druhou stranu ani odhad staršího sourozence ohledně potenciálních úspěchů nemusí být bezchybný. Jon se podobně totiž v minulosti vyjádřil i o nejstarším z bratrů Arturovi,  ten však průlom v UFC nezaznamenal.

Nejčtenější z tématu