Bojový pel-mel: Pimblett bude mít reality show na BBC, kráska VanZant se vrátí do ringu

Svět MMA, boxu a dalších bojových sportů nabízí neuvěřitelné množství novinek, střípků a informací. Web FightOn se vám některé pokusí v každodenním výběru zprostředkovat.    

Bojový pel-mel: Pimblett bude mít reality show na BBC, kráska VanZant se vrátí do ringu

MMAFighting: Paddy Pimblett a Molly McCann on air. Duo zkušených bojovníků UFC představí Spojenému království život zápasníka v nezkresleném formátu, když od BBC získala smlouvu na pořad “Paddy & Molly: Show No Mersey”, který by na stanici BBC Three měl umožnit vhled do jejich životů ve stylu reality show. Pimblett a McCann - kteří pocházejí z Merseyside - jsou dlouholetí přátelé, kteří se shodou okolností probojovali na nejvyšší úroveň MMA a cílem seriálu má být podniknout ukázat jejich život v kleci i mimo ji. "Nemůžeme se dočkat, až všichni uvidíte, co obnáší jeden den v životě nás obou," okomentovali příležitost společně Pimblett s McCann.

BJPenn: Odložení akce UFC v Saúdské Arábii nebude náhoda, myslí si Davis. Výkonný šéfl PFL Donn Davis se domnívá, že se UFC pokusila předložit "špatnou" zápasovou kartu, což vedlo k tomu, že se do věci vložila Saúdská Arábie, která chtěla lepší návratnost svých investic a konkurence v podobě Whitea a spol. tak musela svou plánovanou akci odsunout. Za samotné PFL Davis tvrdí, že organizace je připravena na velký rok 2024, když se jmény jako jsou Francis Ngannou a Jake Paul míří právě na saúdskoarabské trhy, které v poslední době po bojových sportech intenzivně lační. PFL tak bude v Rijádu debutovat 24. února, kdy se na kartě akce PFL vs. Bellator objeví jména jako Ryan Bader, Patricio Pitbull nebo Claressa Shields.

Yardbarker: Paige VanZant bude znovu zápasit. Jedna - nejen kvůli svým bojovým schopnostem - z nejpopulárnějších zápasnic MMA Paige VanZant počítá pro rok 2024 se svým návratem k bojovým sportům. Devětadvacetiletá bojovnice nezápasila od roku 2021, kdy na turnaji BKFC 19 prohrála s Rachael Ostovich, což byla její třetí prohra v řadě. Od té doby se více věnuje dalším svým aktivitám, jako je třeba její stránka na OnlyFans. Pro letošní rok má nicméně v úmyslu oprášit své zápasnické dovednosti, a jejím cílem má být podle zatím dostupných informací specifická propagace bojových sportů - Karate Combat. "Je to jediná věc, pro kterou jsem vůbec neztratil vášeň. Miluju údery, miluju své kopy, vždycky to byla moje velká část, takže možná mě v roce 2024 uvidíme dělat tohle," prohlásila v podcastu 2023 Recap VanZant.

BleacherReport: Masvidal vers. Diaz na konci letočního roku? Jorge Masvidal pomalu bere zpět své rozhodnutí ohledně odchodu do důchodu, zatím se nicméně rozhodl se nevyjadřovat k šířícím se informacím, že se ve svém comebackovém zápase utká s Natem Diazem. "Nemohu teď žádné zvěsti vyvrátit ani potvrdit. Nemůžu říct datum ani nic jiného, ale už jsem se do toho pustil," prohlásil Masvidal pro TMZ. Novinář Ariel Helwani k tomu uvedl, že boxerský zápas mezi Masvidalem a Diazem se skutečně připravuje na konec tohoto roku. Oba bojovníci už se spolu utkali před necelými pěti lety v listopadu 2019 v úvodním zápase šampionátu UFC BMF, z něhož Masvidal odešel s vítězstvím TKO díky zastavení zápasu lékařem po třetím kole.