Aspinall: Nešikanuju malé kluky ale Pereiru bych si dal!

Anglický prozatimní šampion těžké váhy se stále nevzdal naděje na účinkování na UFC300. A nyní to zkouší skrze Poatana.    

Aspinall: Nešikanuju malé kluky ale Pereiru bych si dal!

Ozdobí UFC300 střet šampiónů nejvyšší kategorie, kteří vybojovali titulové bitvy teprve v listopadu? Tom Aspinall, který po skalpu Pavloviche aktuálně drží prozatimní titul šampiona těžké váhy,  se znovu přihlásil o možnost souboje s Alexem Pereirou, který si na Jiřím Procházkovi vydobyl pás ve střední kategorii těžké váhy. A UFC, která stále hledá poslední střípky do mozaiky svého výročního večera by mohla eventuálně mít zájem. A zápas Aspinall - Pereira sice není střet legend, aktuální apel by ale rozhodně měl.

Sám Brit prohlásil, že ačkoli se nezabývá povoláváním soupeřů v nižších váhových kategoriích, zápas by uvítal s otevřenou náručí. "Pokud bude on chtít, tak půjdu," citoval web MMAWeekly Aspinalla v době, kdy se zvěsti o možném střetu s Pereiroou začínají rozhořívat. "Ale do záznamu říkám, že nejsem žádný rváč. Já nešikanuju menší chlapy. Ale pokud se chce menší chlap porvat, počítejte se mnou." 

Stejně tak Alex Pereira eustále naznačuje, že by v blízké budoucnosti mohl oznámit svůj zápas a počet zájemců roste. Po jednoznačné víkendové výhře nad Johnnym Walkerem se v lehké váze nabízí Magomed Ankalaev, kterému hodil rukavici i Pereirův trenér, posun do těžké váhy je další možnost. Která by Poatanovi dala jedinečnou příležitost zapsat se do historie jako zápasník, který držel titul (byť jen provizorníú ve všech třech nejvyšších kategoriích. Tom Aspinall prodloužil svou nabídku na obhajobu prozatímního pásu proti Pereirovi.