Soustředím se na to, na čem záleží, hlásí Poatan a čeká na Hilla

Ani jednoznačná výhra Magomeda Ankalaeva nad Johnnym Walkerem nesvedla Alexe Pereiru z cesty. A plánu na potvrzení titulu proti jeho bývalému majiteli.    

Soustředím se na to, na čem záleží, hlásí Poatan a čeká na Hilla

Ankalaev bude zklamaný, Pereira si hodlá počkat na Jamahala Hilla. Dagestánec si po svém jednoznačném víkendovém vítězství v hlavním zápase na UFC Vegas 84 nad Johnnym Walkerem sice explicitně řekl o šanci zabojovat o titul v lehké váze. Pereira tento drží od listopadového knockoutu Jiřího Procházky, když se tito dva bojovníci utkali o pás, jež byl odebrán zraněnému Jamahalu Hillovi a právě ten - po svém uzdravení - dostane další šanci  

"Lidi, soustřeďme se na to, na čem záleží. A to je Jamahal," napsal Alex Pereira v portugalštině ve svém posledním příspěvku na Instagramu. “Pak se zaměřím na překonání dalšího rekordu a na to, abych zvládl dvě obhajoby titulu v co nejkratším čase," nastínil své plány Pereira s tím, že v tuto chvíli tento rekord drží legendární Ronda Rousey, když 'Rowdy' nejprve slavně složila Mieshu Tate na UFC 168 a o pouhých 56 dní knokautovala Saru McMannovou. Nyní tento výsledek Alex Pereira bude chtít ještě o něco vylepšit. První je ale podle všeho na řadě Hill.

Jejich střet přitom nemá ještě pevné datum. Alex Pereira sice naznačil, že by se nebránil participaci na UFC300, na duben je nicméně do Las Vegas v této kategorii naplánován již střet Procházka - Rakić, stejně tak není jasné/jisté, že se Hill stihne během následujících třech měsíců uzdravit a připravit na zápas. Fandové a média původně spekulovali, že by se v Las Vegas mohl Pereira postavit v těžké váze Tomu Aspinallovi, tato možnost nicméně byla následně týmem brazilského bojovníka pro tuto chvíli vyvrácena.