Bojový pel-mel: Netradiční způsob žádosti o zaměstnání, McGregor popřil kriticky zraněného zápasníka

Svět MMA, boxu a dalších bojových sportů nabízí neuvěřitelné množství novinek, střípků a informací. Web FightOn se vám některé pokusí v každodenním výběru zprostředkovat.    

Bojový pel-mel: Netradiční způsob žádosti o zaměstnání, McGregor popřil kriticky zraněného zápasníka

Sports Illustrated: Pane White, najměte mě! Osmadvacetiletý kanadský zápasník Michael Wojo vzal svou kariéru bojovníka do vlastních rukou a a zaplatil si v Las Vegas billboard, na kterém žádá UFC a Danu Whitea, aby ho zvážili možnost jeho zaměstnání v jejich organizaci. Wojova entusiasmu a netradičního nápadu si všiml novinář Sportsnetu Aaron Bronsteter a tweetoval ho svých více než osmdesáti tisícům followerům, načež Wojův netradiční nápad začal žít vlastním životem a Kanaďan zítra ráno půjde zvyšovat svou známost rozhovorem do místního rádia v Las Vegas. Zda li to bude stačit na kontrakt s UFC nicméně jasné zatím není.

BJPenn: Perth, 12. května, Vasilij Lomačenko vs. George Kambosos Jr.! V tuto chvíli volný titul IBF v lehké váze bude mít v polovině kvězna nového majitele, když podle informací zveřejněných organizací IBF se o něj utkají Ukrajinec Vasilij Lomačenko a domácí Australan George Kambosos Jr. Druhý jmenovaný má za sebou sérii rozporuplných výsledků, když nejprve  koncem roku 2021 porazil v ohromujícím souboji Teófima Lópeze aby následně prohrál dva po sobě jdoucí zápasy s Devinem Haneym. Při svém návratu do ringu se však postaral o velký poprask, když loni v létě porazil Maxiho Hughese. Lomačenko mezitím naposledy bojoval v květnu 2023 když porazil Devina Haneyho.

Yardbarker: Není mi jasné, proč jej všichni nenávidí! Belal Muhammad se dočkal podpory pro svou nominaci do boje o titul proti Leonu Edwardsovi od svého bývalého soupeře Seana Bradyho, který si myslí, že by "Remember the Name" měl dostat další šanci na titul ve welterové kategorii UFC. Muhammad má aktuálně solidní pozici, když od tři roky staré prohry proti Edwardsovi zvítězil pětkrát v řadě, z toho čtyřikrát nad současnými soupeři z první desítky, kterými jsou Stephen Thompson, Vicente Luque, Sean Brady a Gilbert Burns. Navzdory této sérii musel Muhammad minulý měsíc na UFC296 přihlížet, jak šanci dostal Colby “Chaos” Covington. "Nikdo jiný než Muhammad si v tuto chvíli šanci nezaslouží,” prohlásil Sean Brady během svého nedávného vystoupení v pořadu Joe Rogan Experience.

Sherdog: Hlavně se uzdrav! Conor McGregor věnoval pětadvacet tisíc liber na pomoc bojovníkovi MMA Ryanu Curtisovi, který si při tréninku přivodil komplikované poranění páteře a podle současných prognóz stráví v nemocnici minimálně pět měsíců a jeho další kariéra v oktagonu má být vyloučena. Irova neradostná situace zmobilizovala vedle The Notoriouse i několik jeho hvězdných kolegů a do sbírky založené na portále GoFundMe tak přspělo několik známých jmen spojených se světem bojových sportů  včetně Micka Conlana, Ariela Helwaniho a Paula Rimmera. V tuto chvíli je tak vybráno šedesát procent cílové částky ve výši sto tisíc liber a další prostředky pro Curtise stále přibývají.