Zápas legend na UFC300: Felder je otevřen comebacku s Jimem Millerem

Miller bojoval na UFC100 i UFC200. Nyní si vybírá soupeře pro dubnové výročí v Las Vegas. Bude to Brown nebo Felder?

Zápas legend na UFC300: Felder je otevřen comebacku s Jimem Millerem

Aktuálně působí už téměř čtyři roky v roli komentátora a experta, na nabídku by ale neřekl ne. Paul Felder se nebrání možnosti návratu do oktagonu a rýsuje se tak možnost střetu bývalých superstars lehké váhy na UFC300, když právě Felder by mohl být soupeřem Jima Millera. Ten má po svých angažmá na vlajkových kartách UFC200 před osmi lety a UFC100 dokonce před patnácti podle všeho nabídku účastnit se i třetí výroční akce v dubnu a Felder se rýsuje jako vhodný protivník. Alternativou má být Matt Brown. Přičemž sám Felder k možnosti comebacku prohlašuje: "Přikláním se k tomu, že to chci udělat,” tvrdí.

Veterán a oblíbenec fanoušků lehké váhy Jim Miller, který o víkendu na UFC Vegas84 získal v hlavním zápase večera šestadvacáté vítězství během svého působení v oktagonu a učinil tak  velkolepým způsobem, když Gabriela Beníteze ve třetím kole udolal škrcením zezadu. Rodák z New Jersey tak vylepšil bilanci svých posledních zápasů, když - většinou na druhém levelu UFC - v nich dokázal pětkrát zvítězit a k nedávným triumfům nad Erickem Gonzalezem, Nikolasem Mottou a úspěchu v souboji s členem Síně slávy Donaldem Cerronem přidal i Beníteze. A navnadil tak kohortu svých fandů před dubnovým představením na nejprestižnějším pódiu MMA.

Chybí ještě rozhodnutí Whitea a spol., proti komu se postaví. Vedle Paula Feldera se nabízí i Matt Brown. Sám Felder slibuje potenciálně epickou bitvu. ”Ten zápas vidím přímo před očima. Bude to bitva kopů nohou. Byla by to především bitva ve stoje, jakkoliv by to samozřejmě mohlo skončit na zemi, jak to Jim umí," domnívá se Felder. Sám Miller si v podstatě nevybírá. "Myslím, že ten zápas by byl brutální,” hlásí o potenciálním střetu s Felderem, nicméně podobné hodnocení/předpoklad má i pro střet s Brownem. A je dokonce ochoten vyjít svým soupeřům vstříc možnou změnou váhové kategorie. S kým se tedy v dubnu v Las Vegas utká?