Je to b****t, nevrací se. Khabibův kouč vyvrací spekulace

Poslední zápas legendárního Dagestánce v UFC se datuje do října 2020. Od té doby prý v oktagonu nebyl.  

Je to b****t, nevrací se. Khabibův kouč vyvrací spekulace

Není pravda že by se Khabib připravoval na návrat a měl být ozdobou UFC300. Tímto lakonickým sdělením utnul legendární kouč Javier Mendez několik desítek hodin trvající zvěsti, podle kterých se měl nikdy neporažený bojovník usilovat o comeback. Spekulaci pustil do světa Chael Sonnen, který podle webu LowKickMMA zveřejnil, že UFC usiluje Nurmagomedův návrat a že by se bývalý šampion lehké váhy měl vyzvat současného držitele titulu ve velterové váze Leona Edwardse.

"Přestaňte s těmi nesmysly ohledně Khabibova návratu a tréninku," prohlásil Javier Mendez ve videu zveřejněném na TikToku. "Nic takového není v běhu. O tréninku se nebavíme. Nikdy jsme se o tom nebavili. Khabib je stále oddaný tomu, co řekl. Věnuje se své rodině.  Už se nechystá bojovat. Pokud vím, nikdy se o tom nemluvilo a pokud vím, několik posledních dní byl v Dubaji. Žádné zápasy se nikdy nic neřešily. Žádný trénink, nic. Vlastně spolu trénujeme, ale děláme kardio. Neděláme vůbec žádný trénink kickboxu nebo MMA. Takže přestaňte s tím clickbaitem. Chápete?" rozvášnil se Mendez.

Jakkoliv ani striktní popření spekulace ze strany “potenciálně zainteresovaného” Mendeze stoprocentně možnost Khabibova návratu nevyvrací, Sonnenova informace zatím nemá žádné potvrzení a stojí naprosto na vodě. A potvrzuje stále rostoucí problém Dany Wgitea a spol., kterému se sice karta výročního UFC300 zaplňuje, opravdový superzápas v jejím programu zatím chybí. McGregor je naplánovaný až na UFC302, na návrat Rondy Roussey ani Brocka Lesnara to zatím nevypadá, teď spekulace odmítl i legendární “The Eagle.” Jakého králíka z klobouku vytáhne UFC fandom příště?