Bojový pel-mel: Stamann hnal dopingové komisaře s bouchačkou v ruce, Perry se nevzdal myšlenek na UFC300

Svět MMA, boxu a dalších bojových sportů nabízí neuvěřitelné množství novinek, střípků a informací. Web FightOn se vám některé pokusí v každodenním výběru zprostředkovat.    

Bojový pel-mel: Stamann hnal dopingové komisaře s bouchačkou v ruce, Perry se nevzdal myšlenek na UFC300

The Score: Byl jsem nahý, vytáhl jsem na něj zbraň. A už jsem ho nikdy neviděl. Cody Stamann, bantamová váha podepsaná UFC nebyl na návštěvu antidopingového komisaře agentury USADA dopře připravem když se jednoho pátečního večera s kamarády rozšoupl a následně se zjevil zaměstnanec USADy, aby mu odebral vzorky. Stamann se o svůj zážitek z minulosti podělil nyní s webem The Score, když USADA už UFC nespolupracuje. Stamann popsal, jak se jednoho pátečního večera před jeho domem objevil nezvaný host a bojovník, který se zrovna bavil s kamarády mu neoblečený a vyzbrojen revolverem ráže .45 vyrazil vstříc. “Běžel jsem ke vchodovým dveřím, rozrazil jsem je a stál tam úplně nahý. Nemířil jsem na něj, ale držel jsem zbraň oběma rukama a stál v bojovém postoji. Ten chlápek se otočil, podíval se na mě a říká: 'Já jsem z USADA, přišel jsem vám udělat dopingový test.' Řekl jsem: 'Dáte mi prosím chvilku?' popisoval Stamman svůj zážitek. S tím, že nakonec se všechno vysvětlilo, zaměstnanec USADy se omluvil, že je nový a Stamanna už on sám nikdy nekontroloval.

MiddleEasy: Dám mu kolo, maximálně dvě. Michael Chandler se s Conorem McGregorem nehodlá v oktagonu moc zdržovat. Někteří fanoušci vzhledem k v minuosti nenaplněným plánům na návrat comebacku Conora McGregora příliš nevěří, nicméně je předpokládaný soupeř Michael Chandler potvrdil, že se připravuje na 29. června, kdy by si měli střetnout na UFC302.  "Mohu potvrdit, že přesně to jsem slyšel i já," uvedl Chandler na svém kanálu na YouTube. A prohlásil, že věří, že "The Notorious" vyřídí během dvou kol a pošle Ira definitivně do důchodu.  “Chci bitvu epických rozměrů, chci s ním stát v kleci, chci zlomit jeho vůli, chci mu zlomit čelist, chci ho oddělit od vědomí, úplně ho srovnat se zemí uvnitř oktagonu a pak se rozloučíme s největší hvězdou tohoto sportu. Pak si můžeme jít po svých," plánuje Chandler.

MMAMania: PFL ne, chci do UFC! Šampion Rizinu Kodzi Horiguchi se chce vrátit do Ameriky. Do UFC!... ne v PFL. Jeden z nejlepších japonských bojovníků všech dob, ne-li ten úplně nejlepší, Kodzi Horiguchi se na Silvestra zapsal do historie Rizinu, když porazil Makota Takahashiho a přidáním titulu v muší váze do svého životopisu se stal prvním zápasníkem v historii japonské organizace, který držel pásy ve třech váhových kategoriích. A s vynikající bilancí 13-1 se nyní s Rizinem plánuje rozloučit, a i přesto, že v minulosti podepsal Bellatoru, třiatřicetiletý bojovník chce comeback do UFC. "Nemám nikoho, s kým bych chtěl bojovat, ale opravdu chci pás UFC. To je vše, na co myslím," citovala Horiguchiho Yahoo! Japan.

LowKickMMA: Vezměte mě zpátky, bude to levné! Perry nabízí návrat do oktagonu a chtěl by Natea Diaze na UFC300. Mike Perry, bývalý bojovník welterové váhy UFC vedle flitrování s boxem bez rukavic stále neukončil myšlenky na návrat do oktagonu a dokonce zašel tak daleko, že lobboval u obchodního ředitele UFC Huntera Campbella, aby dostal šanci proti Nateu Diazovi na výroční UFC300. Jakkoliv Campbell neměl jevit o potenciální přídavek na kartu velký zájem, Perry měl tento střet dokonce i ze své strany nacenit a nabídnout UFC velmi levně. A ilustroval tak, kam až někteří bojovníci dokáží zajít co se týká snahy vrátit se do oktagonu a vydělávat.