Bojový pel-mel: Nejlevnější lístek na UFC299 za 250 dolarů, Bising věří v návrat Lesnara na UFC300

Svět MMA, boxu a dalších bojových sportů nabízí neuvěřitelné množství novinek, střípků a informací. Web FightOn se vám některé pokusí v každodenním výběru zprostředkovat.    

Bojový pel-mel: Nejlevnější lístek na UFC299 za 250 dolarů, Bising věří v návrat Lesnara na UFC300

BJPenn: To si děláte srandu! Fandové jsou zděšeni cenami vstupenek na UFC299. Svátek MMA v Miami nebude levný. UFC pro večer plánovaný na 9. března, jehož hlavním zápasem bude obhajoba titulu šampiona v bantamové váze Seana O'Malleyho proti Marlonu "Chitovi" Verovi, nasadila opravdu agresivní ceny nejlevnější lístky do posledních řad Kaseya Center mají vyjít na 250 amerických dolarů. Pokud by fandové naopak chtěli mít zápas jako na talíří, první řada (bez poplatků) má vyjít na sedminásobek. A tak se prakticky okamžitě poté, co Dana White zveřejnil ceny na sociálních sítích spustil nespokojený řev fandů. Bude i přesto UFC299 vyprodané?

MMAJunkie: Sterling: Bantam pro mě skončil, už jsem definitivně v pérové váze. Aljamain Sterling tvrdí, že definitivně opouští divizi, která byla jeho domovem po celou dobu kariéry v MMA a ve které se stal několikanásobným šampionem.  Toto prohlášení přišlo poté, co Sterling v srpnu na UFC292 prohrál se Seanem O'Malleym o titul a nyní má na kartě UFC300 naplánovaný zápas v pérové váze proti Calvinu Kattarovi. "Dá se říct, že jsem v bantamové váze skončil," řekl Sterling pro MMA Junkie. "Jeden z mých manažerů se mě na to ptal, jestli bych nechtěl jít do 135. Řekl jsem mu: 'Brácho, ukončeme tuhle konverzaci hned tady'. Žádná další 135.”

LowKickMMA: Bisping: Lesnar vers. Aspinall na UFC300 není tak šílená myšlenka jak byste si mohli myslet! Comeback Brocka Lesnara na UFC300 není podle Michaela Bispinga tak nepravděpodobný scénář jak by se mohlo zdát. Ale i přes několik zatím oznámených zápasů nicméně stále není jasné, kdo se představí v hlavním zápase večera? A vzhledem k tomu, že mnoho hlavních hvězd propagace má domluvené zápasy na “okolní” večery a návrat superstars typu Jon Jones a Islam Machačev neumožňují zranění, Bisping věří, že odpověď na tuto otázku by mohla ležet v legendárním Brocku Lesnarovi. "Zní to hloupě, protože Brock Lesnar není žádný mladík. Je mu 46 let, ale vzpomeňte si, že Randy Couture bojoval do sedmačtyřiceti. Bojovníci se dožívají delšího věku. Když jsou v sázce miliony dolarů, lidé přijdou a budou bojovat," prohlásil Bisping na svém Youtube kanálu s tím, že zápas proti Aspinallovi se nabízí.

Sherdog: Kubánská superstar Robelis Despaigne bude debutovat v Miami. Vysoce hodnocený prospekt těžké váhy a kubánský olympionik v taekwondu Robelis Despaigne má před sebou první úkol v UFC., když v Miami na UFC299 byl přidán na kartu ve svém debutu proti Joshi Parisianovi. Pětatřicetiletý Despaigne je bronzový olympionik z Lonýdna v takewondu a od svého příklonu k MMA vyhrál všechny čtyři své profesionální zápasy knokautem v prvním kole, přičemž jeho poslední tři vystoupení trvala dohromady 19 sekund, přičemž poslední dvě trvala tři, respektive čtyři sekundy. Nyní se konečně dočká debutu na největším pódiu.