Letos se stanu stejně slavný jako Conor, slibuje Sugar O'Malley

Američan bude v březnu bojovat v rámci obhajoby pásu s Marlonem Verou. Sám se dívá ale ještě mnohem dál.    

Letos se stanu stejně slavný jako Conor, slibuje Sugar O'Malley

Rok 2024 ze mě udělá největší jméno v UFC, slibuje Sean O'Malley. Americký bojovník s irskými kořeny už dneska patří mezi špičku MMA, jako šampion bantamové váhy UFC nicméně stále věří, že existuje prostor k růstu. A v následujících dvanácti měsíců se hodlá posunout k legendárnímu statusu jako má třeba Conor McGregor. S tím ostatně bývá, nejen kvůli svému původu, O'Malley často srovnáván, a to ať už v rovině jeho rychlého šplhání na žebříčku bojových sportů a strmé cesty ke sportovní slávě, tak bojovým stylem. A Suga hodlá svého “učitele” nyní přeskočit. 

"Doufám, že do konce tohoto roku stanu největší hvězdou sportu obecně, nejen v bojových sportech. Budu stejně velký jako Conor," nechal se slyšet Sean O'Malley v rozhovoru pro ESPN MMA. S tím, že mu pomáhá obecný růst UFC jako produktu. “Máme mnohem více diváků, mnohem více příležitostí stát se hvězdou. Když říkám takové věci, lidé vždycky říkají: 'Ty chceš být Conor'. Je to největší hvězda bojových sportů. Samozřejmě chci být stejně velký jako on," netají se svými ambicemi O'Malley.

O'Malley, který má za sebou velkolepý knockout Aljamaina Sterlinga na UFC292 loni v srpnu, kterým získal titul ve váze do 135 liber, by měl poprvé obhajovat s Marlonem Verou v březnu na UFC299. Pokud se mu podaří Veru zvítězit, jeho dalším soupeřem bude pravděpodobně vítěz zápasu Henry Cejudo vs. Merab Dvalishvili z UFC298. A O'Malley se podle všeho dívá ještě dál. A hodlá využít svůj potenciál, který mu přiznává i řada expertů. Podle MMAManie je mladý, schnopný produkovat špičkové knockouty, je schopen se dobře propagovat k čemuž mu hodně pomáhá opravdu dobrý přehled o sociálních médiích a o tom, jak je využít ve svůj prospěch. Podaří se mu to vše prodat a naplnit jeho ambice?