Bojový pel-mel: Adesanya překvapil fotkou ve formě, Conor si půjde pro legendární knockout

Svět MMA, boxu a dalších bojových sportů nabízí neuvěřitelné množství novinek, střípků a informací. Web FightOn se vám některé pokusí v každodenním výběru zprostředkovat.    

Bojový pel-mel: Adesanya překvapil fotkou ve formě, Conor si půjde pro legendární knockout

BJPenn: Tak přece jen střet Adesanya - Pereira no. 3? Stylebender překvapil fotkou. Ač po prohře se Seanem Stricklandem dal Israel Adesanya jasně najevo, že si plánuje vzít volno a v jeho čtyřiatřiceti letech to rozhodně dávalo smysl. Na druhou stranu s blížícím se UFC 300 se mnozí ptali, zda se "Stylebender" nemůže překvapit masy a vrátit se k dalšímu souboji o titul. A první indicie že by se tak mohlo stát je na světě. Israel Adesanya zveřejnil na svých sociálních sitích fotografii z gymu, podle které je v mnohem větší formě, než by se “dočasně penzionovaného” bojovníka očekávalo. A ten popisek: “Lhal jsem” znamená, že jeho informace o přestávce byla zavádějící?

MMAFighting: Almeida se bude doma bít za dobou věc. A zřejmě prohraje. Vycházející těžká váha Jailton Almeida si před svým střetem na UFC299 s Curtisem Blaydesem domluvil další zápas, který zřejmě bude chtít prohrát. Brazilská organizace MMA Demo Fight ve středu oznámila, že se "Malhadinho" utká v exhibičním zápase 27. ledna v Salvadoru s Alvarem Borgesem, bojovníkem s Downovým syndromem. "Jsem velmi rád, že se mohu této akce zúčastnit a pomoci Alvarovi splnit jeho sen o tom, že bude opět bojovat v MMA," okomentoval plán Almeida. 

MiddleEasy: Zuckerbergovi se nebráním, The Baddy si chce zatrénovat se šéfem Facebooku. Vycházející hvězda UFC Paddy Pimblett by se nebránil možnosti pomoci Marku Zuckerbergovi v přípravě na jeho možný zápas s Elonem Muskem. Plán na miliardářský střet mezi šéfem Tesly/Twitteru a Facebooku sice v posledních měsících poněkud ustoupil do pozadí, když Zuckerberg si v tréninku přetrhal křížové vazy v koleni a je ve stavu rekonvalescence, myšlenka podle všeho ještě úplně nevyhasla.  Paddy Pimblett v pořadu "Happy Endings" řekl, že by byl skutečně ochoten trénovat s Markem Zuckerbergem, a to i přestože ho kdysi nazval "ještěrem". “Nazval jsem ho ještěrem, ale teď už mám Instagram zpátky," řekl Pimblett. "Kdyby si chtěl někdy zacvičit jiu-jitsu, může to zkusit."

LowKickMMA: Conor McGregor knockoutuje Chandlera a potvrdí status legendy, myslí si Sean O'Malley. Ještě před oficiálním silvestrovským oznámením se mělo za to, že plánovaný zápas Conora McGregora bude dominovat všem diskusím o MMA a zatím to střet plánovaný na červnové UFC302 splňuje vrchovatě. Naposledy se o svůj vhled podělil Sean O'Malley v podcastu TimboSugarShow a tvrdí, že The Notorious v nadcházejícím střetu upevní svůj odkaz. "Mám pocit, že to zahraje v rámci svého odkazu," řekl O'Malley. "Bude to zajímavý zápas, 185. Kdyby Chandlera knockoutoval, měl by knockout v kategorii do 145 liber, knockout do 155, knockout do 170, knockout do 185. Bylo by to skvělé. Bylo by to legendární."