Drzý Ferguson opět popíchl McGregora. Ten si to nenechal líbit a hrubě odpověděl

El Cucuy nedisponuje v poslední době zrovna nějakou oslnivou výkonnostní formou, ale pořád věří, že by si na McGregora věřil. Proto vždy v pravidelných časových intervalech na svých sociálních sítích sdílí video, ve kterém Ira vyzývá k tanci. 

Drzý Ferguson opět popíchl McGregora. Ten si to nenechal líbit a hrubě odpověděl

Tony Ferguson je sám sebou a neustále si otevírá pusu, což jej podle odpovědi irského bouřlivého Notoriouse tentokrát přijde velice draho. Dost možná tím zaplatí i vlastním životem.

El Cucuy není nadšený tím, jakým způsobem se McGregor neustále na veřejnosti projevuje, a proto by ho rád osobně srovnal. Tímto krokem si ale prý začal kopat hrob. McGregor si vzal Fergusonovy připomínky až příliš osobně a slíbil mu, že pokud se oba dva jednoho dne střetnou, skončí to smrtí některého z nich.

„Tony, ty a já se určitě jednoho dne utkáme, ale až na to přijde, ukončím tvůj mrzký život… Peníze, moc, sláva, z tohoto sportu jsem již vytěžil vše, co jen vytěžit šlo, teď už chci jenom zabít jednu z vás krys,“ nebral si servítky McGregor, pro něhož jsou podobně ostře volená slova už na denním pořádku. 

Fanoušci a mnozí zápasníci McGregora tlačí k tomu, aby se konečně zapojil do povinného testování USADA, díky čemuž by mu pak konečně mohl být přidělen i nějaký oficiální fight. Notorious však všechny uklidňuje s tím, že vše jde podle plánu. 

„Nejsem v povinném testování, ale to ještě neznamená, že se do něho neplánuju zařadit. Slíbil jsem, že se vrátím, což hodlám dodržet. Mám toho ještě hodně co dokázat a lidem, co mi nevěří, již brzy spadne pusa," věstil v interview pro talkSPORT McGregor.