Ferguson, Brown nebo Pimblett? Jim Miller si vybírá soupeře na UFC300

Nebude největší jméno na kartě, ale jako zápasník, který figuroval na UFC100 a UFC200 nemůže A-10 v dubnu ve Vegas chybět. 

Ferguson, Brown nebo Pimblett? Jim Miller si vybírá soupeře na UFC300

Hned mezi několika soupeři si vybírá Jim Miller pro dubnový zápas na UFC300. A podle posledních informací zveřejněných webem theScore měl projevit zájem  o zápasy s dalšími dlouholetými bojovníky, Tonym Fergusonem a Mattem Brownem. Vedle toho Miller jmenoval vycházejícího Paddyho Pimbletta jako zápas, který by v mžiku přijal. Baddy nicméně nedávno oznámil, že si hodlá kvůli rodinným záležitostem dát pauzu až do léta, tudíž by to mohlo být mezi Millerem a jedním z dua “El Cucuy” a “Immortal.”

"Bylo by zábavné se utkat s někým, kdo už má něco za sebou a je jedním z těch, které jsem viděl zápasit už několikrát," prohlásil Jim Miller v rozhovoru, v němž hovořil o svých plánech na dubnový zápas na UFC 300. "Tony Ferguson, Matt Brown a podobně," dodal Miller. Tomu už jeho účast jako jedinému bojovníkovi který se zúčastnil obou předchozích “kulatých” večerů potvrdil sám Dana White, zatímco ale střety Procházka - Rakić a Sterling - Kattar jsou již potvrzeny, soupeř pro Millera se stále vybírá. 

Miller má navíc poněkud aktuálnější plány, kdy by se měl  vrátit se do klece ještě tento měsíc, a to proti Gabrielu Benitezovi na UFC Vegas 84. Bude to jeho comeback po několika měsících, když A-10 je mimo klec od červnového drtivého vítězství v prvním kole nad Jessem Butlerem, kterým si vylepšil bilanci na 4-1 v posledních pěti vystoupeních, přičemž předtím zaznamenal výhry nad takovými jmény, jako je Donald 'Cowboy' Cerrone. Kdo tedy bude jeho soupeřem? Jak "El Cucuy", tak "Nesmrtelný" by měli být pro termín UFC300 otevřeni. Zatímco Ferguson má za sebou prohru s Pimblettem z prosince, Matt Brown nebyl k vidění od knockoutové výhry nad Courtem McGeem v květnu loňského roku. Takže který z nich doprovodí Millera k napsání historie?