Chcete vyzvat Mayweathera? Připravte si 100 milionů dolarů a přiletí třeba k vám na zahradu

Floyd Mayweather je dle mnohých považován za nejlepšího boxera v celé historii rohového sportu. Ačkoli svou profesionální kariéru již zavrhl, v exhibicích jej vídáme stále. 

Chcete vyzvat Mayweathera? Připravte si 100 milionů dolarů a přiletí třeba k vám na zahradu

Floyd Mayweather si opět pohladil ego. Na stůl mu totiž přiletěla další velice lukrativní nabídka, která se nedala odmítnout. Od koho je a kdo bude soupeřem? To se zatím neví, jisté pouze je, že půjde o velkou věc.

Co americká boxerská ikona přešla do důchodu, začala si přivydělávat velice výnosnými exhibičními zápasy převážně s influencery. Za výplatu 100 milionů dolarů porazila Logana Paula a za stejný výdělek přemohla YouTubera Dejiho. Toho loni na podzim udolala v šestém kole na technické KO.

Do fronty na zápas s Mayweatherem se nyní řadí několik dalších vyzývatelů. Nejzvučnějším je asi Jake Paul, ale i pro něho má jindy slavný boxer drsný vzkaz.

„Řvěte si, vyzývejte mě, ale žádný z vás internetových dětí na mě nemá. Postavte se klidně na hlavu, trénujte dnem i nocí, ale vaše zkušenosti budou na ty mé vždy krátké,“ prohlásil Mayweather na tiskové konferenci, kde se chlubil další nabídkou, která k němu přišla. Dle všeho má jít o Japonsko.

„Všichni máme nějakou hodnotu. Pokud mě chcete vyzvat, není problém. Ukažte mi peníze a já za vámi přiletím. Je mi jedno kam, klidně si to dáme u vás na zahradě. Pokud vám za to ten trapas stojí, zaplaťte mi mých sto milionů a já vám dám lekci a shrábnu prachy,“ nastínil, co mají ostatní zájemci dělat, pokud jej chtějí vyzvat.

Floyd tedy i nadále zůstává lovcem zlata a o tom, zdali bude mít jednou dost, rozhodne možná až doba, kdy už ten zájem budit nebude. Prozatím to ovšem neplatí, lidé mu za účast v ringu platí, tak proč toho nevyužít.