Bojový pel-mel: Jedrzejczyk se potřetí zkusí vrátit, McGregor je dle Vegas proti Chandlerovi favorit

Svět MMA, boxu a dalších bojových sportů nabízí neuvěřitelné množství novinek, střípků a informací. Web FightOn se vám některé pokusí v každodenním výběru zprostředkovat.    

Bojový pel-mel: Jedrzejczyk se potřetí zkusí vrátit, McGregor je dle Vegas proti Chandlerovi favorit

LowKickMMA: Joanna Jedrzejczyk zvažuje potenciální návrat do UFC: "Chci být ještě jednou v životě šampionkou,” hlásí Polka. Jedrzejczyk, která je mimo hru od června 2022, byla tehdy eliminována současnou šampionkou Zhang Weili ve druhém kole a následně během pozápasového rozhovoru s Danielem Cormierem, překvapila publikum prohlášením, že hodlá s MMA okamžitě skončit.  V srpnu loňského roku, uprostřed rozhovorů o možném návratu, pak její snahu o comeback překazilo zranění, nyní podle všeho polská zápasnice se specializací v Muay Thai zkusí ještě jeden pokus o návrat.

MMAFighting: Byl jsem téměř mimo, přiznal Kanibal. Alexandre Pantoja prozradil, že během obhajoby titulu na UFC 296 "málem omdlel," když nakonec úspěšně obhájill titul šampiona UFC v muší váze jednomyslným vítězstvím nad Brandonem Royvalem. Při pohledu zvenčí se zdálo, že Pantoja se v prvních kolech poněkud vyčerpal, ale přesto nakonec dokázal zatlačit soupeře i v tom čtvrtém svého soka do defenzívy a dokráčet k vítězství. "Málem jsem omdlel, když jsem se ho snažil vyřadit," řekl nyní Pantoja v podcastu Trocação Franca, když přiblížil jak jej kouč vyděsil hláškou že proti Royvalovi ztrácí a jak dal do boje následně všechno.

TheMacLife: Podle Eddieho Hearda je Ngannou třetinovou alternativou pro Joshuu. Francis Ngannou by mohl při svém druhém souboji v profesionálním box potkat další velké jméno a poté, co plánovaný Deontay Wilder o vánocích překvapivě prohrál s Josephem Parkerem a zmařil si tak šanci na plánovaný střet s Joshuo, britský promotér Eddie Hearn uvedl, že na Joshuův březnový zápas vybírá soupeře ze tří jmen. A jedním z nich má být bývalý šampion UFC v těžké váze a současná hvězda PFL Francis Ngannou. Ten má za sebou “respektovanou” prohru s Tysonem Furym a Joshua by tak pro něj mohl být zajímavá druhá výzva.

MMAJunkie: McGregor je při comebacku favorit, myslí si Vegas. Podle prvních sázkových kursů má Conor McGregor při svém návratu do oktagonu proti Michaelu Chandlerovi větší šanci na vítězství a je tak pomyslně blíže k vítězství v zápase, který je plánovaný podle posledního oznámení na červen tohoto roku. Americká sázková kancelář DraftKings otevřela kursy s nabídkou 1,75 na McGregora, zatímco Chandler má být outsiderem v kursu 2,00. Kursy reflektující šance obou bojovníků nyní budou ovlivňovány jak názory dalších sázkových kanceláří, tak především preferencemi sázkařů, kteří v případě převisu zájmu o jednu stranu mohou přinutit bookmakery jejich pozice přehodnotit.