Důchod mu dlouho nevydržel! Masvidal se vrací po osmi měsících zpět do ringu

Americký bojovník plánuje při návratu někoho “zabít,” před nabízeným bojem bez rukavic nicméně preferuje spíš “tradičnější formy” boje.    

Důchod mu dlouho nevydržel! Masvidal se vrací po osmi měsících zpět do ringu

Jak na nový rok, tak po celý rok. Jorge Masvidal (s malým zpožděním) si toto přísloví vzal k srdci a na síti X oznámil návrat do oktagonu. Osm měsíců poté, co pomyslně pověsil rukavice na hřebík se bývalý dvojnásobný šampion hodlá vrátit do boje a na sociálních sítích se už spekuluje, že by mohl být jednou z ozdob dubnového UFC30, kde by se mohl vrátit střetem s další “legendou ve výstavbě” Benem Askrenem.   

Masvidal pověsil rukavice na hřebík loni v dubnu po nevýrazném výkonu a prohře s Gilbertem Burnsem, což byl jeho čtvrtý neúspěch v oktagonu v řadě od neúspěšného pokusu o titul UFC ve velterové váze proti tehdejšímu šampionovi Kamaru Usmanovi na UFC 251. Masvidal se následně s Usmanem utkal znovu o devět měsíců později, kdy měl za sebou plný tréninkový kemp, a na  “Nigerian Nightmare” jej na UFC 261 znovu brutálně knokautovala, následně pak Gamebred podlehl i dubnu 2022 Colby Covingtonovi. 

Nyní si chce jít pro vítězství. "Žádná jména teď neřeknu, ale můžu vám zveřejnit, že to bude začátkem příštího roku, a můžu vám oznámi, že někoho zabiju,"  prohlásil Masvidal pro ESPN.com. Ten se v osmi měsících svého důchodu zabýval především propagací vlastní zápasnické organizace Gamebred FC a též čelil výzvám především Mikea Perryho, aby se sním utkal v BKFC, tedy boji bez rukavic. Masvidal nicméně nyní dal najevo, že preferuje UFC. Takže kdy a kde? bude to opravdu UFC300?