Bojový pel-mel: Pacquiao - Mayweather v Rizinu? Edwards opět v oktagonu na UFC300?

Svět MMA, boxu a dalších bojových sportů nabízí neuvěřitelné množství novinek, střípků a informací. Web FightOn se vám některé pokusí v každodenním výběru zprostředkovat.    

Bojový pel-mel: Pacquiao - Mayweather v Rizinu? Edwards opět v oktagonu na UFC300?

MMAJunkie: Manny Pacquiao “dohodl” s šéfem Rizinu svůj návrat do ringu. Letos s Mayweatherem. Na úplný konec roku, na neděli dopoledne v rámci akce Rizin 45 si filipínský boxer Manny Pacquiao šéf japonské organizace Rizin Nobuyuki Sakakibara nechali bombu, s tím, že prohlásili, že plánují odvetu mezi Filipíncem a americkým boxerem Floydem Mayweatherem. Nebyly sděleny žádné podrobnosti o konkrétním datu, váhové kategorii, a dokonce ani o tom, zda půjde o exhibiční nebo profesionální zápas. Plánování střetu nicméně je v plném běhu. 

MMAWeekly: Jdu na UFC300, prohlásil na fotbale Leon Edwards. Pouhé dva týdny poté, co podruhé úspěšně obhájil svůj pás ve welterové váze a sestřelil na UFC296 Colbyho Covingtona, oznámil Leon Edwards termín svého dalšího vystoupení v ringu a podle  jeho vlastních slov bude jedním z velkých přírůstků na historické kartě UFC 300. Informaci zveřejnil na fotbale, když se zúčastnil “svátečního zápasu” své oblíbené Aston Villy proti Burnley.  "Bylo to úžasné, víte," prohlásil Edwards o své poslední obhajobě. "Jít tam a podruhé obhájit svůj pás a přivézt ho domů." Soupeř na střet v Las Vegas zatím ještě znám není, Edwards zároveň uvedl, že jedná o možnosti zápasit na své domácí půdě v Birminghamu.

BoxingNews24: Fury nebo Usyk? Wallin věří “Cikánskému králi.” Švédská těžká váha Otto Wallin předpokládá, že Tyson Fury za sedm týdnů porazí šampiona IBF/WBA/WBO v těžké váze Oleksandra Usyka a sjednotí pásy boxerských organizací pod svou nadvládu. Wallin neuvedl žádný argument na podporu svého tvrzení a je v rozporu s míněním většiny expertů, kteří poukazují na to, že Furyho poslední zápasy naznačují dlouhodobý pokles formy a pro Brita bude velmi obtížné uspět v boji proti dlouhobě ve formě působícímu Ukrajinci.

LowKickMMA: Hvězda UFC Aljamain Sterling zuří po "ostudné" prohře s Kevinem Dantzlerem na turnaji Fury FC. Aljamain Sterling byl nesmírně zklamaný ze své nedávné prohry s Kevinem Dantzlerem na turnaji Fury FC a neváhá o tom dát světu vědět. Sterling se snaží udržet se ve formě, zatímco se zotavuje z knockoutu, který utrpěl od Seana O'Malleyho, a je tak poměrně aktivní na grapplingové scéně. V září na Polaris 25 porazil Mikea Grundyho jednomyslným rozhodnutím, nyní ale narazil na Fury FC proti Dantzlerovi, kde rozhodčí přiřkli vítězství soupeři. A Sterlingovi se to vůbec nelíbilo. "Ani nevím, jak to skórují," prohlásil Sterling. “On vůbec nemohl, nedělal vůbec nic," nemohl se smířit s prohrou Aljo.