Chimaev se snaží domoci zápasu s Pereirou. Poatan se mu vysmívá

Ruský bojovník se snaží dostat k titulovému zápasu.Strickland jej odmítl, tak obrátil svůj zájem na Pereiru  

Chimaev se snaží domoci zápasu s Pereirou. Poatan se mu vysmívá

Nemá jediné vítězství nad soupeřem z první desítky v dané kategorii (SM nebo LHW), přesto jde Khazan Chimaev po titulové příležitosti jak pes po buřtu. A když jej Sean Strickland odmítl v boji o korunu ve váze do 84 kilogramů, obrátil Borz svou pozornost na Pereiru o dvě kategorie výš. Chimaev podle zprávy LowKickMMA na sociálních sítích požádal Danu Whitea aby jej nechal bojovat (a dorazit jej) jako prvního Pereirova vyzyvatele po zisku titulu. Poatan na to zareagoval posměšným klipem z kultovního filmu Kung Fu Hustle, kde hlavní hrdina vyzývá potenciální oponenty k zápasu, aby je po zjištění jejich skutečného nebezpečí následně odmítl.

Pereira přitom podle LowKickMMA naznačil, že kdyby s ním Borz opravdu chtěl zápasit, přijal by nabídku už loni. "Všechno začalo až po zápase s Adesanyou, kdy jsem se stal šampionem střední váhy," uvedl Pereira na svém kanálu na YouTube prostřednictvím tlumočníka. "Byla to válka s Adesanyou. Po tom zápase jsem byl zraněný a Chimaev mi přímo volal, chtěl proti mně bojovat, vzít mi pás a tak. Řekl jsem: 'Dobře, to je v pořádku. Pojďme se utkat v lehké váze'. On to odmítl. Nechtěl se mnou bojovat v lehké váze a potom, teď jsem šampionem v lehké váze a on mě volá v lehké váze. Takže to jen ukazuje, že se tento typ bojovníků snaží utíkat za humbukem a slávou šampionů, a to nedává smysl. Co mám teď dělat? Vyvolat ho v těžké váze nebo co? Takže to nedává smysl."

U Pereiry se nyní předpokládá, že by se měl někdy v příštím roce střetnout s Jamahalem Hillem, až se "Sweet Dreams" vrátí po zranění. Co se týče Chimaeva, ten - až zůstává v UFC s bilancí 7-0 neporažený - podle všeho bude dál hledat soupeře poté co UFC oznámila na popříští akci zápas Sean Strickland vs. Dricus Du Plessis. Na svůj titulový boj si tak Rus asi ještě počká.