Bojový pel-mel: GSP smetl ze stolu další nabídku na návrat, VanZant svůj comeback naopak plánuje

Svět MMA, boxu a dalších bojových sportů nabízí neuvěřitelné množství novinek, střípků a informací. Web FightOn se vám některé pokusí v každodenním výběru zprostředkovat.  

Bojový pel-mel: GSP smetl ze stolu další nabídku na návrat, VanZant svůj comeback naopak plánuje

BJPenn: GSP odmítl osmicifernou sumu, aby se mi vyhnul, tvrdí Woodley. Bývalý šampion UFC ve welterové váze Tyron Woodley uvedl, že legendární Georges St-Pierre odmítl desetimilionovou nabídku za zápas s ním. 'Vyvolený' se v bojových sportech neobjevil od prosince 2021, kdy v boxerském ringu prohrál knokautem v šestém kole s Jakem Paulem a od té doby o svém potenciálním návratu mlčí. Woodley nicméně projevil zájem utkat se s Paulem při jeho debutu v PFL, jež je naplánován na konec roku 2024 a nedávno měl pod hlavičkou vlastní organizace (The Realest International Promotion) dát navídku na vzájemný zápas Georgesi St-Pierrovi. Ten nicméně podle Woodleyho prohlášení smetl ze stolu i osmicifernou částku.

MMAFighting: Paige VanZant: Nekončím, určitě budu znovu bojovat v BKFC. A i PFL je možnost. Bývalá hvězda UFC Paige VanZant, která poslední zápas odbojovala v bare knuckle a aktuálně je nejviditelnější především na sociální síti OnlyFans, ujišťuje, že plánuje znovu vstoupit do ringu a že si vedle dalšího zápasu v boxu bez rukavic pohrává i s možností vrátit se do MMA. VanZant je mimo akci od července 2021, kdy ve svém druhém zápase v BKFC prohrála jednomyslným rozhodnutím s Rachael Ostovich, přičemž se měla vrátit na BKFC27 o rok a měsíc později, nicméně její zápas byl několik dní před akcí zrušen. Zápasnický důchod nicméně jedna z nejpřítažlivějších bojovnic současnosti neplánuje. "Nevím, jestli to bude za půl roku nebo za rok, opravdu jsem se ještě nerozhodla," prohlásila VanZant pro MMAFighting.

PBF: Deontay Wilder je odepsaný, prostě skončil. Bývalý mistr světa střední váhy Carl Froch se domnívá, že Deontay Wilder po šokující porážce s Josephem Parkerem skončil. Pode Frocha se tím totiž rozplynula pro Wildera možnost sáhnout si na jackpot v podobě odměny za dlouhodobě očekávaný střet s Anthonym Joshuou a z jeho perspektivy je vidět, že Wilder už na střety na nejvyšší úrovni prostě nemá. "Mám pocit, že zápasy s Furym Deontaye Wildera hodně vyčerpaly," uvedl "The Cobra" na svém kanálu na YouTube. "Několikrát byl sražen k zemi, těžce udeřen, zastaven. Tyhle výprasky nemohou zůstat bez povšimnutí, sundávají laťku výdrže. Každý jeden zápas vás posílá do důchodu. Pokaždé, když se vám zápas nepovede, necháte v ringu kus sebe. Je mi líto, ale myslím, že už je skoro vyřízený,” míní Froch.

MMAMania: Zápas legend! Manny Pacquiao se vrátí ve střetu proti Buakawovi. Pětačtyřicetiletá filipínská boxerská legenda škádlí své fanoušky scénáře, polde kterého by se v dubnu příštího roku měl střetnou s ikonou Muay Thai, Buakawem Banchamekem. Podle informací, které jako první zveřejnil server Beyond Kickboxing by se "zápas legend" měl uskutečnit jako šest tříminutových kol s dvouminutovými přestávkami mezi koly. Zápas se uskuteční 20. dubna 2024 v Impact Areně v thajském Bangkoku a vítěz má zkasírovat více než čtvrt milionů dolarů.