30 + 300 = 3? Podle Pereiry to nic neznamená! Byl to jen sen

Virální příspěvek na Poatanových sociálních sítích pobláznil část světa MMA. Podle Brazilce nicméně rozhodně neznamená, že by se plánoval jeho duel s Tomem Aspinallem.    

30 + 300 = 3? Podle Pereiry to nic neznamená! Byl to jen sen

Nemá to žádný skrytý význam. Prostě nemá! Šampion dvou váhových kategorií  UFC Alex Pereira odmítl, že by jeho příspěvek na sociálních sítích měl znamenat cokoliv významného a tvrdí, že se mu čísla zjevila ve snu, přičemž on nevěděl, jak si je vyložit. A tak se rozhodl podělit se o ně se svými followery, aby zjistil, zda li v nich někdo dokáže najít další smysl. Poatan na sociální sítě napsal 'nerovnici' "30 + 300 = 3", což si řada fanoušků přeložila tak, že by mohl bojovat na historické akci UFC300 13. dubna v Las Vegas o potenciálně třetí titul UFC v těžké váze. S Tomem Aspinallem. Jakkoliv v této interpretaci chyběla ona třicítka. Podle Pereiry jsou nicméně spekulace mimo.

"Prostě jsem měl jen sen. Bylo to 30 plus 300 se rovná třem. Nebo jsem si všechna ta čísla nějak popletl," vysvětloval Pereira pro server TheMacLife, který následně citoval LowKickMMA (a řada dalších oborových webů). "Hodil jsem to pak na sociální sítě, abych zjistil, jestli mi to fanoušci nepomůžou vyřešit. Třeba nedávno se mi zdálo o nějakých číslech, ty jsem pak hrál v tombole v Brazílii a vyhrál jsem motorku. Tak jsem si teď říka, že to zveřejním a třeba mi to lidi pomůžou rozlousknout, k čemu by to mohlo vést,” prohlásil Poatan.

Ohledně možné změny váhové kategorie je šestatřicetiletý Pereira zdrženlivý. Možnost posunu nahoru a souboje s Aspinallem nechává sice otevřený, ostatně v posledních týdnech se lidé z jeho okolí nechali slyšet, že pro Brazilce by to mohl být další relevantní krok, Pereira si nicméně zároveň myslí, že jeho tělo by potřebovalo dostatek času, aby se mohlo řádně přizpůsobit a postavit se některému z největších mužů na soupisce UFC. "Bojoval jsem ve střední váze a musel jsem své tělo přenastavit, abych mohl přejít na zápasy v lehké váze," řekl Pereira. "Jsem bojovník. Budu bojovat s kýmkoli a kdekoli. Mám výšku a velikost těžké váhy, ale je to věc, která se musí nastavit, dát do toho nějakou práci. Není to něco, do čeho bych jen tak skočil. Chci dělat věci správným způsobem," brzdil očekávání pro LowKickMMA Pereira.