Zranění se u Kincla lepší. Bude v pátek v O2 aréně alespoň jako divák?

Patrik Kincl se pomalu uzdravuje z nepříjemné zlomeniny očnice. Operaci nakonec toto zranění vyžadovat nebude, dle vlastního vyjádření už je navíc zpět v tréninku. 

Zranění se u Kincla lepší. Bude v pátek v O2 aréně alespoň jako divák?

Patrik Kincl si při tréninku na blížící se O2 arénu zlomil očnici a byl nucen odstoupit z plánovaného klání proti Vlastu Čepovi. Dle jeho vlastních slov se zranění začalo lepšit a díky tomu už se mohl Kincl vrátit k částečnému tréninku.

"Nemusím na operaci a zahojí se to samo jako klasická zlomenina, něco mezi pěti až osmi týdny. Zařadil jsem i tréninky, samozřejmě bez kontaktu na hlavu," uvedl Kincl na svém Instagramu.

Fyzicky se tak cítí naprosto v pořádku, ale situace je pro něj paradoxně horší, než kdyby podstoupil operaci. "Cítím, že bych byl ready zápasit, ale nemůžu. Jedna malá rána, nebo kravata na to místo by mě poslala do háje," pokračovala momentální jednička celé organizace OKTAGON.

Dotaz k rodákovi z Hradce Králové padl také na to, zda bude alespoň přítomen v O2 aréně jako divák. Galavečera se ovšem nezúčastní a sledovat jej bude doma v Hradci Králové.

"Na místě by mě štvalo, že tam nemůžu být a večer bych si neužil," dodal.