Kamaru Usman: Paulovi by v hypotetickém zápase MMA Tateovi převálcovali

Ten zápas se s největší pravděpodobností nikdy neuskuteční. Už jen proto, že Tateovi aktuálně mají problémy úplně jiného kalibru. Fanoušky nicméně zjevně nepřestanou bavit spekulace, jak by potenciální střet dopadl.     

Kamaru Usman: Paulovi by v hypotetickém zápase MMA Tateovi převálcovali

Bojovník UFC Kamaru Usman se domnívá, že Logan a Jake Paulovi v případném střetu proti bratrskému duu bratrů Tateů v MMA měli jednoznačně navrch. Souboj influencerských es se zálibou v bojových sportech se neplánuje a není pravděpodobné, že by se kdykoliv mohl uskutečnit, v kategorii “hvězdných válek v ringu” se jedná o velmi oblíbenou spekulaci a předmět nekonečných diskusí mezi fanoušky obou dvojic. Když navíc obě bratrské dua se bojovým sportům věnují. Bratři Paulové aktuálně boxují, přičemž v minulosti se věnovali zápasu, Tateovi zase mají být přeborníky v kickboxu.

"Pokud by šlo o zápas MMA, myslím, že ten by určitě zvýhodňoval Jakea a Logana. Už to zkoušeli. A zápasili. Kickbox je v tomhle sportu vlastně nevýhoda, v porovnání se zápasníky," uvedl Kamaru Usman během vystoupení v PBD Podcastu. "Když chytím kop a ty spadneš, tak je to úplná změna rovnováhy a laik si vůbec neuvědomuje, jaká je to dovednost dostat se ze zad zpátky do postoje,” míní Usman a právě na této zkušenosti si myslí, že by kickboxeři Tateovi neměli mít šanci.

Andrew a Tristan Tateovi nicméně aktuálně řeší úplně jiné problémy než boj v ringu, když v současnosti čekají v Rumunsku na soud kvůli obvinění ze znásilnění, obchodování s lidmi a vytvoření organizované zločinecké skupiny za účelem sexuálního vykořisťování žen. Oba sice všechna obvinění důrazně odmítají, zadrženi byli už před rokem (v březnu pak propuštěni z vazby do domácího vězení a v červnu pak byli Andrew Tate a jeho bratr formálně obviněni. Podle zprávy BBC se v obžalobě uložené u bukurešťského soudu uvádí, že bratři Tateovi spolu s dalšími dvěma obviněnými vytvořili v roce 2021 organizovanou zločineckou skupinu, která se dopouštěla obchodování s lidmi v Rumunsku, ale také v dalších zemích včetně USA a Spojeného království.