Šok! Kincl kvůli zranění vzdal OKTAGON 51

Patrik Kincl si v přípravě na OKTAGON 51 zlomil očnici a v O2 Aréně se koncem prosince v boji proti slovenskému zápasníkovi Vlastu Čepovi nepředstaví. 

Šok! Kincl kvůli zranění vzdal OKTAGON 51

29. prosince se v O2 Aréně uskuteční galavečer OKTAGONU s pořadovým číslem 51. Hlavním tahákem měl být titulový zápas mezi Patrikem Kinclem a Vlastem Čepem. Ten se ale nakonec neuskuteční.

Kincl si během tréninku zlomil očnici a ačkoliv nebude muset na operaci, bojovat kvůli tomuto zranění nemůže. "Během sparingu jsem šel do posledního kola a při nástupu do hodu jsem schytal koleno," uvedl pro server kaocko.cz.

Detailněji se následně vyjádřil na svém instagramovém účtu. "Chvíli jsem si pohrával s myšlenkou nastoupit a dát all-in do prvního kola, ale po pár rozhovorech s lékaři, teamem a ženou, jsem se rozhodl to zabalit. V sázce bylo až moc a byť jsem do přípravy investoval maximum možného, tak za možné trvalé následky nebo komplikovanou rekonvalescenci to asi opravdu nestojí," uvedl v začátku svého prohlášení.

"Věřte mi, že to nikoho nemrzí víc než mě, ale omluvy nejsou na místě. Choval jsem se tak, abych byl co nejlépe připravený. Mediální věci, koníčky, zábavu a rodinný čas jsem stáhl na minimum možného a většinu času se věnoval tréninku. Chtěl jsem předvést top výkon, ale občas se ty věci odehrajou malinko jinak, než člověk plánuje.
Štve mě to, ale nehroutím se. Přece jen mám v těch životních a sportovních pádech značnou zkušenost a za sebou i horší věci. Moje myšlenky se tedy upínají na rok 2024," doplnil Kincl s tím, že v příštím roce bude zcela jistě připraven na další titulové bitvy.

Té se Vlasto Čepo dočká, místo Kincla by měl příležitost dostat Polák Piotr Wawrzyniak.

 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Patrik Kincl (@patrik_kincl)