Covington viní z prohry s Edwardsem sudí, nenávidí jej prý kvůli Trumpovi

Zápasník přezdívaný Chaos dostál své pověsti. A po jednoznačné prohře s Leonem Edwardsem hledá výmluvy.    

Covington viní z prohry s Edwardsem sudí, nenávidí jej prý kvůli Trumpovi

Colby Covington se podle svých prohlášení nehodlá smířit s prohrou s Leonem Edwardsem na sobotním UFC296 a tvrdí, že byl okraden o titul šampiona welterové váhy. Ač jak rozhodčí tak diváci viděli jednoznačné vítězství Edwardse, když rozhodčí se jednohlasně shodli na tom, že Edwards ovládl čtyři kola proti Covingtonovu jednomu, podle Chaose se jednalo o neobjektivní rozhodnutí a myslí si, že příčinou prohry jsou politické předsudky, protože měl ve svém roku Donalda Trumpa (který ho měl dokonce podle původních plánů dovést do klece).

"Rozhodčí mi nikdy nebyli nakloněni. Nenávidí mě, protože podporuju Trumpa. V téhle budově ho nenávidí všichni, takže je to tak, jak to je. Život jde dál," citoval Covingtona web MMAJunkie. "Myslím, že poslední tři kola moje," uvedl Covington na tiskové konferenci po zápase. "Páté kolo bylo jasné. Čtvrté bylo také moje a domníval jsem se, že ve třetím jsem udělal dost. On mi nikterak neublížil, dostal jsem pár lowkicků, ale na konci jsem to začal kontrolovat, takže jsem si myslel, že jsem vyhrál a udělal dost,” přidal svou interpretaci zápasu Covington. Která byla - nutno říci - naprosto odlišná od toho, co viděl zbytek diváků.  

Covington po zápase schytal kritiku ze všech stran. A to nejen za podprůměrný výkon ale i za trashtalk na předápasové konferenci, kde se nevhodně otřel o nedávno zesnulého otce Leona Edwardse. “Kdyby byl dnešní Colby přesným obrazem síly USA, nikdy bychom nezískali nezávislost na Británii, prohráli 1. světovou válku a zničili by nás i ve 2. světové. Colby, stojíš za h***o,” vyjádřil mínění většiny o výkonu a řečech Colbyho Covingtona na Twitteru Michael Chandler.