Pešta bojoval, proti domácímu Bajorovi ale nakonec padl

Viktor Pešta má za sebou druhé vystoupení v organizaci KSW. V polských Gliwicích se střetl s domácím Szymonem Bajorem a zápas nakonec v neprospěch českého bojovníka rozhodli až rozhodčí. 

Pešta bojoval, proti domácímu Bajorovi ale nakonec padl

Od odchodu z OKTAGONU se Viktor Pešta trápí. Po dvou porážkách v rámci PFL sice v KSW uškrtil Filipa Stawowého, druhé utkání ale vítězstvím neskončilo. V polských Gliwicích se Pešta střetl se Szymonem Bajorem a byl mu více než vyrovnaným soupeřem.

Bajor se po osmileté odmlce vrátil do KSW, ovšem s Philipem De Friesem padl těsně před koncem druhého kola. Silák z malého města Kolbuszowa si ale nyní spravil náladu.

V počátcích utkání měl Pešta potíže se soupeřovou zadní rukou a několik tvrdých ran zamířilo přesně do brady českého zápasníka. Boj v postoji Peštovi nevyhovoval a několikrát se zkusil přesunout na zem.

Více sil měl ale polský zápasník, který v posledních minutách přišel s tlakem, který dost možná rozhodl. O jeho triumfu totiž rozhodli až rozhodčí, z nichž jeden přisoudil výhru Peštovi. Ten tak zatím bude muset zapomenout na případný titulový zápas v těžké váze. Po porážce s polským obrem je k němu dále.