152 sekund! Jake Paul knockoutem sestřelil Andreho Augusta hned v prvním kole

“Bývalý” influencer, který se v poslední době stylizuje do boxera, slíbil na příští týden velké prohlášení. Kdo by mohl ale být jeho desátý soupeř se ani netuší.     

152 sekund! Jake Paul knockoutem sestřelil Andreho Augusta hned v prvním kole

Jake Paul potvrdil svou roli obrovského favorita a ve svém devátém boxerském zápase v prvním kole knokautoval Andreho Augusta v prvním kole. Paulova boxerská bilance tak aktuálně činí 8-1, na druhou stranu to byl Paulův první knockout od 18. prosince 2021 proti Tyronu Woodleymu. Samotný zápas toho mnoho nenabídl, boj byl ukončen po 152 sekundách. August, který podle přihlížejících novinářů vypadal už před zápasem “velmi vyděšeni” sice střet otevřel trefeným levým hákem, následně jej ale Paul pravačkou poslal na žíněnku a následně mu zamával na rozloučenou.

"Celý týden jsem mluvil o  knockoutu v prvním kole. Splnil jsem to. Manifestoval jsem svou sílu," prohlásil Paul po zápase s tím, že vzkázal svým kritikům - pro které přímočarý vývoj zápas znamená potvrzení jejich tvrzení, že si Paul do zápasů vybírá velmi podprůměrné soupeře - aby drželi hubu.  "Soustředím na to, abych byl nejlepší na světě a vytvořil jeden z největších sportovních příběhů v historii sport. Hodlám se stát mistrem světa jakkoliv jsem před třemi lety ani nevěděl, jak dát úder. Chci inspirovat kohokoli tam venku, aby si šel za svým snem. A nezáleží na tom, kde začnete - i kdyby to bylo pozdě v životě, ať už chcete dělat cokoli, můžete za tím jít a dostat se na vrchol," citovala Paula televizní stanice Fox News.

Paul zároveň na pozápasové konferenci prohlásil, že příští týden chystá oznámení, nicméně vůbec nenaznačil, kdo bude další na řadě. V poslední době se stále intenzivněji spekuluje, že by se v příštím roce Paul objevit pod hlavičkou PFL v oktagonu, přičemž jakou soupeř se nabízí Nate Diaz, Paul nicméně zatím přechod nebo spíše návštěvu v MMA odmítá. A chce se soustředit na dobývání boxerských skalpů. Kdo tedy bude jeho další soupeř?