Bojový pel-mel: Palmer věší kraťásky na hřebík, The Rock ztvární legendu UFC

Svět MMA, boxu a dalších bojových sportů nabízí neuvěřitelné množství novinek, střípků a informací. Web FightOn se vám některé pokusí v každodenním výběru zprostředkovat.    

Bojový pel-mel: Palmer věší kraťásky na hřebík, The Rock ztvární legendu UFC

Sherdog: Brittney Palmer končí jako Oktagongirl a odchází do důchodu. Po předávání cen na World MMA Awards, kde zvítězila v soutěži o "nejlepší dívku oktagonu," věší Brittney Palmer dle svého oznámení po víkendové UFC296 kraťásky na hřebík a jedenáct let poté, co se objevila na obálce Playboye, končí i v MMA. “Po šestnácti letech v UFC jsem se rozhodla odejít do důchodu. Tento víkend to bude moje poslední akce a jsem velmi velmi vděčná za tuto nezapomenutelnou zkušenost," prohlásila Palmer přebírání ceny. Ta začala v roce 2007 v organizaci WEC a poté přešel do UFC, kde se následně stala několikanásobnou držitelkou ocenění World MMA Awards.

MMAFighting: Nedovolili mi to. Covington vysvětluje, proč jej do ringu nedovede Donald Trump. “Logisticky by to, Colby, bylo příliš těžké. Má skoro stovku členů tajné služby, kteří s ním chodí, a byl by to příliš velký chaos, než abychom tě dostali do klece a zároveň tam dostali jeho," těmito slovy měl Dana White vymluvit/zakázat Colby Covingtonovi nápad, aby jej k zápasu s Leonem Edwardsem na UFC296 přivedl Donald Trump. Sám americký exprezident měl s Covingtonovým nápadem souhlasit a být ochoten jej do ringu zavést. S bojovníkem jej pojí přátelství a dokonce se má podílet na jeho tréninku. Po zamítnutí ze strany UFC tak bude Trump na svého chráněnce “jen” dohlížet z první řady.

Hollywood Reporter: Legendu UFC Marka Kerra ztvární v životopisném filmu Dwayne "The Rock" Johnson. Americký herec a bývalý bojovník Dwayne 'The Rock' Johnson se připravuje na roli legendy UFC Marka Kerra. Film se má jmenovat The Smashing Machine a bude pojednávat o životě a kariéře dvojnásobného šampiona těžké váhy, který bojoval v dobách rozjezdu organizace. Podle serveru The Hollywood Reporter "The Rock" spolupracuje na projektu, který vede i jako producent, s režisérem Bennym Safdiem, který má za sebou projekty jako třeba Nesvatbovi. Film by mohl být podle novinářů v kinech někdy na přelomu let 2025 a 2026.

MMAMania: Příšerné, příšerné PR, vysmívá se Garrymu Sonnen. PR tým, který využívá uchazeč o titul ve welterové váze Ian Garry, je zoufalý, myslí si bývalý bojovník welterové váhy Chael Sonnen po náhlém odstoupením Dubliňana z plánovaného víkendového zápasu UFC 296 proti Vicente Luquemu. Jako důvod byl uveden zápal plic Ira, podle Sonnena se nicméně jedná o komunikační katastrofu. "Myslím, že Ian Garry má velmi dobré rádce. Očividně má skvělé trenéry. Je to pohledný chlap, dobře mluví, rozumí tomu co dělá, jeho dovednosti jsou špičkové. Jen jeho PR je na nic. Jeho odstoupení šlo komunikovat úplně jinak, tohle co předvedli byla úplná katastrofa,” míní Sonnen.