Jake Paul: Dana White má ze spojení PFL s Bellatorem strach

Dnes v noci má boxer a influencer bojovat v boxu s Augustem Alvarezem, přesto si našel čas okomentoval situaci v MMA.    

Jake Paul: Dana White má ze spojení PFL s Bellatorem strach

Jake Paul se nediví, že Dana White shazuje pohlcení PFL Bellatorem způsobem jakým na akvizici zareagoval a myslí si, že se šéf UFC obává o růst svojí organizace.  "Je to obrovský obchod," prohlásil Jake Paul pro MMAFighting. S tím, že Dana White samozřejmě řekne cokoliv, aby ochránil svůj byznys. “Ale UFC padá. Jaké velké zápasy pořádají? Jejich největší hvězda a šampion těžké váhy odešel do PFL za lepší nabídkou a další bojovníci půjdou tam, kde jsou lepší příležitosti,” dodal Paul.

Dana White si při hodnocení listopadové transakce - kdy PFL pohltila Bellator, jež přišel o kontrakt s Showtime a Donn Davis jako CEO nově vzniklé struktury nyní plánuje ´slučovací´večery - nebral servítky. "Jedna organizace s*****, která neprodává žádné vstupenky a nikdo se na ni nedívá, kupuje jinou organizaci s*****, která neprodává žádné vstupenky. Nikdo se na ni nedívá," zkonstatoval White že ani ve spojeném podniku nevidí žádnou konkurenci. Perspektiva lidí mimo UFC je nicméně odlišná.

"Je to o tom, že v roce 2023 nebo 24 PFL bude pro bojovníky prostě lepší místo. Když je PFL na ESPN, drtí to, mají obrovská čísla a jsou stále větší a větší. Plus do společnosti přicházejí nové investice,” míní Jake Paul. “Takže prostě obrovské plány, obrovské věci, které se ve společnosti dějí, a Dana White je znepokojen. Věřte mi," dodal pro MMAFighting. Web nicméně dodává, že v případě Paula též nejde o úplně nestranný pohled, když se předpokládá, že by v příštím roce mohl v PFL odbojovat svůj debutu v MMA. Jako nejpravděpodobnější se jeví MMA odveta s Natem Diazem, kterého v boxerském ringu Paul letos (slavně) porazil.