Chabib je moje d***a, tvrdí “šílený” Tony Ferguson

El Cucuy pokračuje ve svých sebevědomých řečech před střetem s Paddy Pimblettem. A nebere si servítky.    

Chabib je moje d***a, tvrdí “šílený” Tony Ferguson

Tony Ferguson je stále stejně sebevědomý jako dřív. Ani šest porážek v řadě mu nebrání holedbat se svými schopnosti a nyní - pár dní před zápasem s Paddym Pimblettem - si dle citace zveřejněné webem MMAManie vyšlápl i na jednu z největších legend UFC. A neporaženého Chabiba Nurmagomedova. O kterém tvrdí, že se ho Dagestánec v době, kdy se plánoval střet mezi těmito dvěma bojovníky prostě bál. 

"Pořád je to moje d***a," prohlásil bez známky studu v pondělí Ferguson pro televizi ESPN. "Toho Dagestánce jsem vyděsil k smrti. Neříkám, že je to válka mezi našimi náboženstvími a podobně, ale mám na toho chlápka zálusk a on ví, že kdyby se mnou prohrál, nemůže se vrátit domů," dodal Ferguson. Souboj mezi Nurmagomedovem a Fergusonem se přitom nikdy neuskutečnil (a vzhledem k tomu, že Dagestánec oficiálně ukončil kariéru a odmítá nabídky na návrat) a zřejmě nikdy neuskuteční. 

Střet Nurmagomedov - Ferguson podle MMAManie patří ze všech “prokletých” zápasů v historii MMA k těm nejprokletější, když jejich střet byl plánován v UFC celkem pětkrát, ani jednou se nicméně z toho či onoho důvodu neuskutečnil. Pro Fergusona to po pátém odkladu znamenalo v květnu 2020 utkání s Justinem Gaethjem na UFC 249 a porážka technickým knockoutem v pátém kole  pro "El Cucuye" nastartovala sérii šesti zápasů bez výhry. Podaří se mu ji přerušit proti Paddymu Pimblettovi?