Dana White: Karta UFC300 bude "šílená", fanoušci se zblázní hned od začátku

Kolem výročního “třístovkového” večera UFC zatím lítají především spekulace. Jména zatím známá nejsou.    

Dana White: Karta UFC300 bude "šílená", fanoušci se zblázní hned od začátku

Nebude comeback Brocka Lesnara. Na návrat Rondy Rousey to taky nevypadá. Conor McGregor je stále takříkajíc s otazníky. GSP se spekulacím o svém návratu přímo vysmál. I tak nicméně Dana White trvá na tom, že UFC300 bude: “Innnsaaaaaaannnnnne.” Ten momentálně na programu slavnostního večera pilně pracuje, ohledně dubnové události zatím není známo téměř opravdu nic. Jakkoliv je Las Vegas favoritem, zatím se ani neví, kde se bude UFC300 konat. Ale program má být elitní.

"Dá se očekávat, že v prvním předkole večera si budete říkat: 'Do p****e, tohle je první předkola večera? To je šílený! Tohle snad ani není správně! Tihle dva by neměli být v prvním zápase večera!'. Tak dobré bude UFC 300," sliboval White pro TNT Sports. Přičemž potvrdil, že se UFC podařilo vyřešit problémy s dopingovými testy pro Conora McGregora, což The Notorious teoreticky umožňuje stihnout dlouho slibovaný souboj s Michaelem Chandlerem právě na UFC300. Zbytek programu stále zůstává pod pokličkou.  

FanNation přinesl nicméně seznam jmen, které přicházejí v úvahu. Podle FN by mohl bojovat Tom Aspinall, ať už v rámci obhajoby svého dočasného titulu, nebo přímo zabojovat o oficiální pás. Soupeři by se mohli dle situace rekrutovat na linii Ciryl Gane/Stipe Miocic/Jailton Almeida. Podle FN je též možné, že UFC dá dohromady odvetu mezi Pereirou a Procházkou, tedy pokud se včas nevrátí Jamahal Hill. Israel Adesanya by mohl být dalším vyzyvatelem Poatana, pokud by Brazilec byl ochoten sestoupit o váhovou kategorii níž, jinak se pro Adesanyu rýsuje směrem k dubnu. Khamzat Chimaev, eventuálně Roman Dolidze. Jak to nakonec bude v dubnu teda vypadat?