Rountree po výkonu večera vyzval Pereiru. Dočká se?

Na UFC Fight Night se parádně předvedl třiatřicetiletý Khalil Rountree, který ve třetím kole parádním knockoutem vyřídil Anthonyho Smithe a řekl si o zápas s Alexem Pereirou. 

Rountree po výkonu večera vyzval Pereiru. Dočká se?

V UFC Apex se Khalil Rountree zapsal do historie nejslavnější organizace bojových sportů. Ve třetím kole zasypal svého soupeře Anthonyho Smithe sprškou úderů, po které rozhodčí utkání ukončil.

Rountree zaznamenal páté vítězství v polotěžké váze v řadě a společně s Carlosem Ulbergem drží nejdelší vítěznou šňůru v rámci této kategorie. Zároveň si v této váhové kategorii připsal už sedmé K.O. a v tomto ohledu je třetí v celé historii UFC (opět v rámci polotěžké váhy).

Rountree si svým odhodlaným bojem došel pro výkon večera a následně si řekl o poměrně silného soupeře. Ačkoliv byl před sobotním zápasem až jedenáctkou v Light Heawyweight, na souboj vyzval momentálního šampiona Alexe Pereiru.

"Docela jsem si věřil na to, že zde předvedu dobrý výkon," hodnotil v následném rozhovoru Rountree. "Las Vegas je domovem UFC a já v duchu cítím, že je čas, aby šampion byl odsud," pokračoval rodák z Los Angeles.

"Teď jsem v TOP 10 a jediná věc, kterou chci udělat, je bojovat s Alexem Pereirou. Vím, že jsou tu další, které musím porazit, ale myslím si, že právě tento boj by fanoušci chtěli vidět," dodal Rountree sebevědomě. 

Je nicméně velmi nepravděpodobné, že by se v následujících měsících měl tohoto dočkat. Jak sám uvedl, před ním je v polotěžké váze ještě dostatek silných bojovníků, které nejprve bude muset vyzvat a následně i porazit.