MVP do UFC? Nebo snad PFL? Venom flirtuje s oběma organizacemi!

Vypadalo to jako jasný deal. Britský kickboxer Michael “Venom” Page měl být na cestě k podpisu s Danou Whitem. Ale situace se komplikuje.    

MVP do UFC? Nebo snad PFL? Venom flirtuje s oběma organizacemi!

Tenhle host se na PFL Europe 4 v Dublinu úplně nečekal. Michael “Venom” Page se podle webu MMAMania nejenže objevil v první řadě akce PFL, ale následně i skutečně vstoupil do PFL Smartcage, aby se potkal tváří v tvář s francouzským bojovníkem Cedricem Doumbem. Který následně prohlásil, že doufá, že jeho příští zápas bude proti "Venomovi". Na začátku prosince se přitom Venomovo jméno objevilo na snímcích matchmakingových tabulí Dany Whitea a mělo se za to, že míří právě do UFC. Kde měl utkat s Kevinem Hollandem.

A právě reakci Kevina Hollanda MMAMania nyní zveřejnila. "Pokud Michael 'Venom' Page podepíše smlouvu s PFL, bude to jenom o penězích, nikoliv o jeho odkazu," prohlásil Holland. "Ale je  těžké se na něj zlobit. SIce jako fanoušek určitě chcete radši vidět bitvy z UFC oproti maškarádám a tahání peněz v PFL. Ale můžu jej pochválit za to, že se víc stará o svou bradu a kapsy než o svůj odkaz," dodal ironicky Holland, kterému by tak s útěkem Venoma odpadl další soupeř.

Podle komentáře MMAManie jde - pokud se celá spekulace potvrdí - velmi pravděpodobně především o peníze. A o snahu Dany Whitea nepřeplatit zápasníka za žádnou cenu. Pokud UFC prošvihne přivedení "Venoma", bude to proto, že mu nebyla ochotna dostatečně zaplatit. Na stejném bodě už jednou zkrachovala dohoda UFC právě s Cedricem Doumbem. Takže by do jisté míry mohlo být symbolické, kdyby se MVP střetl v PFL právě s francouzským kickboxerem. Sám Michael “Venom” Page vyjednávání o dalším působení komentoval lakonicky: "Flirtujeme".