Sjednoťme tituly. Ať nedopadneme jak boxeři, žadoní Aspinall

Po setnutí Sergeje Pavloviche se Tom Aspinall snaží dostat k dalšímu zápasu. UFC nicméně preferuje střet Jones - Miocic a k žádostem Brita je zatím hluchá.  

Sjednoťme tituly. Ať nedopadneme jak boxeři, žadoní Aspinall

Tom Aspinall naléhá na UFC, aby sjednotila tituly jeho soubojem proti Jonu Jonesovi a zabránila tak, aby se divize těžké váhy roztříštila stejným způsobem jako profesionální box. Britský bojovník po impresivním knockoutu Pavloviche na UFC295, kdy Aspinallovi stačilo pouhých 69 sekund aby se stal třetím britským rodákem, který získal titul šampiona UFC (byť prozatimní), bojuje o svou další šanci a moc rád by se v ringu co nejrychleji potkal s Jonem Jonesem.

"No, v ideálním případě chci jako dalšího Jona Jonese. Mám pocit, že teď potřebujeme sjednotit tituly, a jsou tu dva mistři světa v těžké váze a podle mého názoru to není správné. Tohle není box." V jedné váze nemáte více šampionů. Podle mého názoru máte jednoho šampiona. On je šampion a já jsem teď šampion a musíme to sjednotit. Musíme zjistit, kdo je nejlepší," citoval Aspinalla web MMAWeekly s tím, že Brit si uvědomuje, že Jones je aktuálně nedostupný. S tím, že další na řadě je eventuálně Stipe Miocic. 

”Není to žádná raketová věda," hlásí Aspinall. "Jsem si vědom toho, že pode mnou jsou další soupeři. Právě mi bylo třicet, mám před sebou ještě deset let v tomto sportu. Nebudu mít dalších 10 let na to, abych bojoval s Jonem Jonesem nebo se Stipem. Tihle kluci jsou na samém konci kariéry a já chci mít tyhle chlapy ve svém životopise," míní Aspinall, s tím, že Jones je podle něj nejlepší bojovník všech dob a o Stipem se podle Aspinalla říká, že je nejlepší těžká váha všech dob.” A proto je Aspinall chce mít ve svém zápasnickém životopise. Dočká se?