Spekulace se nepotvrdily, legendární GSP hlásí: Nevrátím se!

Ronda Rousey, Conor McGregor nebo Georges St-Pierre. Tyto ikony měly dle fantazií fanoušků ozdobit výroční UFC300. Na Rondu to nevypadá, comeback The Notorious přijde asi později a GSP to nyní taky vyloučil.     

Spekulace se nepotvrdily, legendární GSP hlásí: Nevrátím se!

Tu spekulaci živil Chael Sonnen, který na svém Youtubovém kanále naznačil, že původně plánovaný  střet mezi Nickem Diazem a Georgesem St-Pierrem na akci UFC Fight Pass v submission grapplingu stažen by se mohl přesunou do klece. A hned na intenzivně očekávané výroční UFC300. Přičemž by to dávalo smysl, protože by to nebylo poprvé, co by UFC vzkřísila pensiovanou legendu pro významnou událost. Na předchozí UFC200 se třeba do oktagonu vrátil bývalý šampion těžké váhy Brock Lesnar. A kanadský držitel tří titulů ve welterové váze by do této kategorie rozhodně hodil.

Nyní nicméně podle webu LowKickMMA do ozubených koleček mašiny generující tyto spekulací nasypal pomyslný písek sám St-Pierre, který se vyjádřil poměrně jednoznačně. "Do oktagonu UFC jsem nevkročil už hodně dlouho," napsal GSP na Twitter. "A ne, nevrátím se!" dodal. St-Pierre následně odpověděl jednomu z fanoušků přímo na Twitteru a dal mu najevo, že neexistuje "žádná šance", že by se vrátil na UFC 300, nebo na jakoukoli jinou událost, pokud jde o MMA. Dvaačtyřicetiletý bojovník si tak už asi opravdu hodlá užívat především důchod.

Ohledně karty na výroční UFC300 tak stále není jasno. S dubnovou akcí je v rámci diskusí expertů i fanoušků spojováno několik velkých jmen, Dana White nicméně zatím všechny zápasy drží v tajnosti. Zatím je podle všeho vyloučen i střet Conor McGregor versus Michael Chandler, který byl s třístovkou dlouhodobě spojován, když irský bojovník směřuje až k pozdějšímu termínu. Koho tedy na 300ce opravdu uvidíme?