Šílené emaily pro bojovnice MMA? Diana Belbita se jedním střeleným fanouškem “pochlubila”

Ženská větev UFC je stále oproti mužům poněkud podceňovaná. A zápasnice tak vedle nedostatku respektu občas dostávají i velmi “specifické” vzkazy od fanoušků.  

Šílené emaily pro bojovnice MMA? Diana Belbita se jedním střeleným fanouškem “pochlubila”

“Chtěl bych, aby si mě několikrát udeřila do rozkroku.” Takovou poptávku od jednoho ze svých fandů dostala podle mailu zveřejněného na Twitteru rumunská bojovnice Diana Belbita, která ve slámové váze má v UFC za poslední čtyři roku bilanci 2-4 a před několika týdny na UFC Vegas 80 prohrála jednomyslným rozhodnutím s Karolinou Kowalkiewicz. Nyní se sedmadvacetiletá rumunská kráska zviditelnila ještě jiným způsobem. Podle LowKickMMA, který zprávu “zpopoularizoval” jde - z perspektivy těch vyšinutějších - o jeden z těch normálnějších.

"Pokud jste někdy přemýšleli, jaké zprávy dostávají bojovnice, tady je příklad," napsala Belbita na Twitteru a následoval printscreen s následujícím mailem. V překladu zní následovně.

Ahoj!

Je mi 52 let, žiji na Floridě a jsem obdivovatelem fyzicky silných žen, které umí bojovat.  A hledám jedinečný zážitek. Hledám bojovnici, která by byla ochotná přemoci mě v boji, mučit mě a způsobovat pořádnou bolest. Nechci zranit nebo se nechat hospitalizovat, ale chci zažít velmi silnou bolest, kterou mi způsobí žena, která se umí prát.

Měla byste být ochotná: 

- Způsobit několik bolestí mnoha způsoby, grapplingem i údery. .

- Nechat mě bojovat, takže by sis měla být jistá že vyhraješ (mám 175 centimetrů a 80 kilo).

- Škrtit  mě rukama či nohama  do bezvědomí 2-3krát (možná i vícekrát).

- Dominovat nade mnou, i když to bude velmi jednostranné a já budu prosit o slitování.

- Opakovaně mě udeřit do těla a udělat mi modřiny po celém těle.

- Opakovaně mě udeřit do rozkroku

- Zabránit mi, abych předčasně opustil místnost.

- Nechat mě to celé natočit (pouze pro vlastní potřebu).

Pokud máte zájem, mohu vám nabídnout tisíc dolarů za to, že mě budete mučit 90 minut (rozdělených do dvou třičtvrtěhodinových seancí) a taky vám zaplatím zpáteční letenku na Floridu a náklady na jednu noc hotelu, pokud to bude potřeba.

Není to z mé strany vtip a též věřím, že to nevnímáte jako urážku - mám obrovský obdiv k bojovnicím a je to něco, co bych sám nikdy nedokázal. Někteří chlapi rádi přijímají bolest bičem a řetězy. Já jsem tak trochu takový, ale dávám přednost kopům, úderům a škrcen, takže věřím, že se domluvíme na oboustranně akceptovatelné spolupráci: Prosím, napište mi zpět a dejte mi vědět, jestli máte zájem. Než řeknete "ne", dejte mi prosím alespoň deset minut na telefonu kdy rád vám odpovím na všechny otázky. Chtěl bych to zrealizovat v prosinci nebo v lednu. Pokud to bude fungovat, můžeme to dělat i vícekrát do roka!

Předem děkuji!

Dan