Běž do politiky, ponouká McGregora Elon Musk

Nejen návratem do oktagonu a předpokládaným soubojem s Michaelem Chandlerem je The Notorious živ. V poslední době se stále častěji začal vyjadřovat k politickému dění ve svém domovském Irsku.  

Běž do politiky, ponouká McGregora Elon Musk

Zápasník MMA Conor McGregor by mohl kandidovat v příštích parlamentních volbách v Irsku a Elon Musk mu podle MMAWeekly předběžně slíbil svou podporu. The Notorious se v poslední době rozhodně nevyhýbá tomu, aby dal najevo své pocity ohledně údajně špatného směřování země, když v poslední době kritizoval třeba rostoucí problémy s přistěhovalci a i Conor McGregor dal najevo, že je frustrován z nedostatečné aktivity politiků. Přičemž zároveň naznačil, že by mohl zvážit vlastní kandidaturu v nadcházejících irských parlamentních volbách, které jsou plánovany na březen 2025.

"Potenciální konkurence, pokud bych kandidoval je Gerry Adams, kterému je 78 let, Bertie Ahern - 75 let a  Enda Kenny 74 let. Každý s nezlomnými vazbami na politiku svých jednotlivých stran. Bez ohledu na to, co si myslí veřejnost mimo jejich strany. Tyto strany vládnou samy sobě," citoval McGregorovo prohlášení MMA Weekly. "Nebo na druhé straně já, pětatřicetiletý. Mladý, aktivní, zapálený, naslouchající, podporující. Nenavázaný za žádnou politickou stranu. Skutečně bych se zodpovídal," dodal irský zápasník.

A v momentu, kdy se o těchto McGregorových záměrech dozvěděl americký podnikatel Elon Musk, okamžitě nabídl zápasníkovi podporu. A žertem prohlásil, že bývalý šampion dvou divizí UFC by všechny snadno mohl sejmout jednou rukou. "Je to určitě obskurní proces. Lidé v Irsku si ale zaslouží více transparentnosti v tom, jak jsou vybíráni jejich vůdci. Otevřenost je nejlepší dezinfekce. Doufám, že budeš alespoň nominován. To by věcí otřáslo!," napsal McGregorovi Musk.