Ví, že udělal chybu. White se vyjádřil na adresu Kerryho Hatleyho

K pozdnímu ukončení rozhodčího Kerryho Hatleyho se na závěr vyjádřil také šéf organizace UFC Dana White. Zkušeného arbitra ale nijak zvlášť nekritizoval. A to především proto, že Hatley svou chybu uznal.

Ví, že udělal chybu. White se vyjádřil na adresu Kerryho Hatleyho

Kritika se na Kerryho Hatleyho snášela ze všech stran. Na tiskové konferenci se k celému inkriminovanému momentu vyjádřil i samotný šéf UFC Dana White. "Jedno z nejhorších ukončení, jaké jsem kdy viděl," hlesl.

Jedním dechem ale dodával, že Kerry Hatley si je své chyby vědom a proto jej nemá v úmyslu jakkoliv kritizovat. "Rozdíl je v tom, že v minulosti někteří rozhodčí říkali hloupé věci jako: ´Dnes večer jsem mu dovolil, aby se stal bojovníkem´. On ví, že udělal chybu a nemá z toho dobrý pocit. To se stává," podpořil zkušeného arbitra White.

"Určitě to bylo špatné ukončení, velmi špatné," dodal. 

Otázkou nyní zůstává, jak se Hatley vyrovná s nepříjemným tlakem. Do konce roku čekají na UFC ještě dva galavečery. Ten první přijde už tuto sobotu v UPC Apex, následovat bude velké vyvrcholení v T-Mobile Aréně, kde se představí Tony Ferguson, Paddy Pimblett, Alexandre Pantoja, Leon Edwards či Colby Covington.