Mike Perry po sundání Alvareze: Dejte mi Masvidala nebo Pereze. A sexisticky hecoval mužské pokolení

Sobotní večer měl dva vítěze.UFC Austin a pak Mikea Perryho  který v ostře sledovaném utkání BKFC přinutil na konci druhého kola vzdát Eddieho Alvareze.    

Mike Perry po sundání Alvareze: Dejte mi Masvidala nebo Pereze. A sexisticky hecoval mužské pokolení

Z rohu Eddieho Alvareze přilétl do ringu ručník a Mike Perry oslavil čtvrté vítězství v BKFC společně s titulem “King of Violence,” jež si za vítězství ve sledovaném souboji přivlastnil. A ve stále sledovanější organizaci si promotérům řekl o další velký zápas. když  vyjádřil zájem o Jorgea Masvidala nebo Anthonyho Pettise.  Zájem vzrostl i o samotného Perryho, když se o souboj s ním okamžitě přihlásil “profesionální gloryhunter” Dillon Danis.

Sám Perry se po výhře postavil do role sexistického tvrďáka. “Chlapi se musí vzchopit, bro," prohlásil Perry ve videoklip, který zveřejnil po sobotní výhře. "Musíme se vzchopit. Musíme přestat být liberálové. Musíme zase začít chytat ženy za p***l. Jdi do kuchyně a udělej mi sendvič. Tečka. Mám práci. Jsem tady, abych nakrmil rodinu, jasný? Já nás živím. Já nás krmím. Já vydělávám. Ty nám uvaříš a pak se uspokojíme navzájem. Užiju si s tebou a s tím, co máš tam dole," zakončil svůj sexistický rant Mike Perry.

Na druhé straně poražený Alvarez - s poškozenou očnicí - to pojal mnohem diplomatičtěji. Za svůj sobotní výkon se v první řadě pochválil přičemž zároveň ocenil svého vítězného oponenta. "S Mikem jsem postoupil o váhovou kategorii výš a chtěl jsem být skvělý. Myslel jsem si, že se vším, co ve mně je, bych mohl porazit většího chlapa vzhledem k mým dovednostem, vzhledem k jeho stylu. Nepodařilo se mi to. Myslel jsem, že Mike padne, ale nesložil se. Klobouk dolů. Ten chlap je k****ská bojová mašina,” citoval Alvareze web LowKickMMA. Američan má nyní hlavičkou BKFC bilanci 1-1 a boxu bez rukavice se rozhodně hodlá dle svých slov dál věnovat.