Rondo, vrať se, volají fandové. A staví ji na UFC 300 proti Tate

Spekulace o návratu někdejší šampionky se s přibližujícím se výročním večerem množí. Sama Rowdy nicméně mlčí.    

Rondo, vrať se, volají fandové. A staví ji na UFC 300 proti Tate

Volání fanoušků po třetím střetu na linii Ronda Rousey - Miesha Tate intenzivní a ideální příležitost má být na UFC 300 v příštím roce. "Konstelace hvězd je příznivá,” zněla o víkendu nejretweetovanější hláška ve spojitosti s tímto potenciálním zápasem. Tate totiž v sobotu na UFC Austin ve třetím kole na rear naked choke dokázala překvapivě porazit Julii Avillu a podle MMAManie se tím - minimálně v očích fandů přihlásit o souboj s legendární Rondou Rousey.

Informace o možném comebacku šestatřicetileté bojovnice, které se vedle “Rowdy” rovněž přezdívalo “The Baddest woman on the planet,” se v poslední době množí když fandové spekulují, jakými superhvězdami Dana White naplní svou kartu pro UFC300, které by se mělo odehrát v dubnu příštího roku. Rousey jako největší jméno historie ženského MMA přitom v ringu UFC nefigurovala od roku 2016, kdy tehdy překvapivě podlehla v prvním kole Amandě Nunez a nasledně se rozhodla dát přednost wrestling.

Ve spojitosti s UFC300 nicméně počet indicií směřující k jejímu návratu postupně roste, když po jejím comebacku volají ve velkém fanoušci, nebrání se mu mezi řečí ani Dana White a i insideři zmiňují, že se v zákulisí možná něco takříkajíc peče. Nyní jako poslední díl do skládačky zapadl vítězný návrat Mieshy Tate, která tak zaznamenala Tateová první vítězství prostřednictvím od roku 2016, kdy v hlavním zápase UFC 196 získala titul v bantamové váze od Holly Holm. Rousey vers. Tate přitom mají za sebou dva velmi sledované souboje v letech 2012 a 2013, přičemž oba ovládla Rousey. Dostane možnost k třetímu triumfu?