Nejhorší ukončení, strašlivé rozhodnutí. Experti a bojovníci komentují pozdní ukončení Bobbyho Greena

Experti a současní či bývalí bojovníci komentují tvrdý knockout Jalina Turnera, který se postaral o překvapení v podobě jasné výhry nad Bobbym Greenem. Vyjadřují se ovšem především k rozhodčímu Karrymu Hatleymu. 

Nejhorší ukončení, strašlivé rozhodnutí. Experti a bojovníci komentují pozdní ukončení Bobbyho Greena

"Jedno z nejhorších ukončení v historii MMA, naprosté šílenství," uváděl už pár minut po skončení duelu mezi Jalinem Turnerem a Bobbym Greenem bývalý šampion v polotěžké a těžké váze Daniel Cormier.

Rozhodčí Kerry Hatley rozhodně patří mezi ty zkušenější, proto mnoho expertů i zápasníků tak pozdní ukončení nechápalo. "Jedno z nejpozdějších ukončení, které pamatuji. Hatley asi chtěl, aby byl Brown zcela mimo," přidával přímý účastník boje, reportér MMA Aaron Bronsteter.

"Proboha, co ten rozhodčí jako dělal? Chtěl snad, aby Bobby umřel?," ptal se nechápavě další známý novinář UFC Ariel Helwani.

"Kerry Hatley je zkušený rozhodčí, ale tohle bylo tak pomalé a pozdní rozhodnutí," pokračoval novinář Simon Head. "Tolik zbytečných ran, hrozivé ukončení zápasu," přisadila si šampionka Invicta FC Megan Anderson.

"Co to sakra bylo? Šílené, chlape. Ještě nikdy jsem nebyl naštvaný na rozhodčího. Tady mohl někdo umřít," obávala se dvanáctka v pérové váze Sodiq Yusuff. "Hrozivé ukončení," doplnil Dustin Poirier.