Titul ´King of Violence´získal Mike Perry, po Alvarezovi chce do ringu bez rukavic McGregora

Zranění levého oka utrpěné ve druhém kole se stalo bývalému šampionovi UFC a Bellatoru osudným. Do ringu letěl bílý ručník.

Titul ´King of Violence´získal Mike Perry, po Alvarezovi chce do ringu bez rukavic McGregora

 

BKFC56 zná vítěze, Mike Perry posunul svou bilanci na 4-0 poté, co bývalý šampion UFC v lehké váze Eddie Alvarez nebyl schopen pokračovat a jeho trenéři po několika brutálních výměnách se rozhodli na konci druhého kola zápas zastavit. Zatímco v prvním kole měl Alvarez ještě své momenty, v tom druhém už Perry jasně dominoval a potvrdil vlastní tvrzení, že byl pro box bez rukavic stvořen. Na Alvarezově straně rozhodlo zranění levého oka, na základě kterého se Mark Henry rozhodl pomyslně hodit do ringu ručník.

Zápas přitom začal náporem Alvareze, který dokázal trefovat Perryho obličej po celé úvodní kolo. Alvarezova levačka si neustále nacházela svůj cíl, ať už šlo o přímé údery nebo háky, nicméně Perry se odmítal stáhnout a zároveň sám zasazoval údery. A jakkoliv se zdálo, že Alvarezův nástup Perryho přes jeho sebevědomý úsměv zaskočil, ve druhém kole Američan vyrazil do útoku. A už během první výměny trefil Alvareze štiplavým úderem, který exšampionem UFC a Bellatoru zjevně otřásl.

"Rád občas dostanu nějakou ránu," prohlásil Perry po svém posledním vítězství, když ho citoval web MMAFighting. "Mám to rád. Cítím se pak jako živý. Pracuji na pohybu hlavou, ale ten poslední zápas skončil tak snadno, že jsem chtěl jenom bojovat, tak jsem ho nechal dát pár ran. Skvěle jsem si to užil. Eddie Alvarez byl zatraceně dobrý soupeř. Komu teď patří bojové sporty? Králi násilí! 'Platinovému' Mikeu Perrymu," dodal po zápase Perry.  A přihlásil o velkou výzvu v podobě The Notorious. "Conor McGregor by byl skvělý zápas. Právě jsem porazil někoho, s kým bojoval o titul mistra světa. Kdo je větší než on? Není nikdo větší než Conor McGregor, kromě mě,” prohlásil po zápase Perry.