Po téměř dvou letech je Kozubovský zpět! V RFA vyzve maďarskou jedničku

Po téměř dvou letech se na bojovou scénu vrací Matěj Kozubovský. V rámci galavečera RFA 14 v Košicích se střetne proti aktuální maďarské jedničce Csabu Tóthovi.

Po téměř dvou letech je Kozubovský zpět! V RFA vyzve maďarskou jedničku

V organizaci OKTAGON Matěj Kozubovský neuspěl. V Undergroundu sice nejprve porazil Jana Janku, poté ale na body podlehl Leo Brichtovi a následně také Sebastiánu Fapšovi.

Právě s ním si měl nyní dát český zápasník odvetu, k ní ale v rámci galavečera RFA 14 v košické Steel Aréně nedojde. Fapšo se zranil a Kozubovskému na poslední chvíli sháněli nového soupeře.

Tím se stala maďarská jednička ve své váze Csaba Tóth. Mezi profesionály má Tóth na svém kontě jedinou prohru a na českého bojovníka, který kvůli zdravotním a osobním problémům nezápasil téměř dva roky, tak nečeká vůbec nic jednoduchého.

Tóth se v organizaci RFA představil dosud dvakrát a v obou případech to byla parádní řežba. Nejprve tvrdě ukončil Adama Dvořáčka, následně po verdiktu rozhodčích nestačil na Vladimíra Idranyiho.

To Kozubovský se představí v Real Fight Aréně podruhé, při své premiéře v krvavé bitvě uspěl proti Jakubu Benkovi. Nyní na něj čeká druhé klání, a pokud by bylo úspěšné, měl by se v titulovém utkání setkat s Joiltonom Lutterbachem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený RFA (@realfight.arena)

Nejčtenější z tématu