Bojový pel-mel: Cormier se vysmál plánům PFL, Tyson za potyčku v letadle rozhodně platit nehodlá

Svět MMA, boxu a dalších bojových sportů nabízí neuvěřitelné množství novinek, střípků a informací. Web FightOn se vám některé pokusí v každodenním výběru zprostředkovat.    

Bojový pel-mel: Cormier se vysmál plánům PFL, Tyson za potyčku v letadle rozhodně platit nehodlá

MMAMania: Sorry chlape, nemáte šanci. Daniel Cormier se vysmál záměru PFL srovnat po akvizici Bellatoru krok s UFC. "Nebude to ani těsné," prohlásil DC na adresu Donna Davies bývalý šampion dvou váhových kategorií UFC a současný komentátor Daniel Cormier. “UFC je standard. UFC je standard. Má příliš velký náskok. Úroveň bojovníků je prostě příliš vysoká a je to dobře namazaný stroj. Je to tak, UFC vyvinula produkt, který je tak daleko před vším ostatním, že je to šílené. Od produkční stránky, přes personál a zaměstnance až po bojovníky, nic se tomu nevyrovná,” rozvykládal se na stránkách MMAManie DC.

MMAJunkie: Pokud ho Alex Pereira dokázal knockoutovat, já ho dokážu knockoutovat ještě lépe! Dricus Du Plessis se před lednovým střetem se Seanem Stricklandem na UFC297 o titul šampiona střední váhy nedrží rozhodně zpátky a srovnává se hned se dvěmi personami MMA. A tvrdí, že svého soupeře, aktuálně panujícího šampióna Seana Stricklanda sestřelí kvalitněji, než to v půli letošního roku udělal Alex Pereira. "Nemyslím si, že bojovat jeho tempem je chytrý tah. Vím, že jsem atletičtější, fyzicky silnější, a budu toho využívat ve svůj prospěch. Nebudu jen stát v kapse a házet s ním, protože to je jeho styl boje. To je jeho styl. Já potřebuji jednu ránu. Pokud ho Pereira dokáže knokautovat, já ho dokážu knokautovat ještě lépe," vyjádřil se Du Plessis pro Submission Radio.

LowKickMMA: Mám dalšího kluka! The Notorious oznámil příchod čtvrtého svého potomka, potřetí se pak jedná o syna. V poslední den měsíce listopadu se narodil Conoru McGregorovi jeho dlouholeté partnerce (též snoubence) Dee Devlin čtvrté dítě. "Na svět přišel další statný zdravý kluk," napsal McGregor na Instagramu a sdílel sérii fotografií z doby bezprostředně po porodu. "Dee, jsi moje hrdinka," dodal pak ještě na Instagramu. Jméno dítěte nebylo zatím oznámeno, další tři děti páru se jmenují Conor Jr, Croia a Rian. Hrdý otec později informaci doplnil na sociálních sítích dodatkem: "Mamince a miminku se daří úžasně, je to tři a půl kila prvotřídního irského hovězího!"

Fox News: Nic platit nebudu, tvrdí Mike Tyson. Boxerská superhvězda Mike Tyson odmítá zaplatit odškodné ve výši šestimístné sumy muži, kterého měl loni udeřit během letu společnosti JetBlue. Právník zastupující Melvina Townsenda zaslal Tysonovým právníkům "požadavek na předžalobní vyrovnání" za "zranění a škody", které jeho klient utrpěl během letu ze San Franciska na Floridu. Podle deníku New York Post činí požadavek 450 000 dolarů.   "Jako bývalý nesporný šampion v těžké váze je jeho potenciál způsobit vážná zranění jiné osobě nepochybný," napsal v právním dopise Townsendův právník Jake Jondle. V dopise právník tvrdí, že Townsend byl "nadšený", že si s Tysonem může promluvit, protože je jeho fanouškem. Místo toho se rozhovor změnil ve rvačku, kterou natočili ostatní cestující. “Byl jsem podrážděný, unavený, sjetý a naštvaný. To se stává," prohlásil o incidentu v talk show Jimmyho Kimmela sám Tyson. Odškodné nicméně platit nehodlá, hrozbu soudem považuje za vydírání.