Dana White se zase rozvášnil: Amerika je v ......, Khabibova parta z Dagestánu by ji ovládla

O tom, že šéf UFC není zrovna příznivcem současného společenského vývoje v rodné zemi se dlouhodobě ví. Jeho poslední prohlášení jeho zlost na současnou generaci mladých jen potvrdila.   

Dana White se zase rozvášnil: Amerika je v ......, Khabibova parta z Dagestánu by ji ovládla

Dana White už má plné zuby generace "z****ných p***ů" a tvrdí, že v případném válečném konfliktu by "Khabibova parta z Dagestánu" mohla dokázat "ovládnout" měkkou a slabou Ameriku. Podle výkonného šéfa UFC, který je velmi hlasitým příznivcem pravděpodobného republikánského kandidáta na prezidenta Donalda Trumpa, jsou Spojené státy tak měkké a slabé, že by bývalý šampion UFC v lehké váze Khabib Nurmagomedov a parta jeho kámošů z Dagestánu pravděpodobně mohla "ovládnout" zemi, protože nikdo ve Státech by nebyl dost silný, aby se jim postavil.

"Kdybychom teď šli do války, věříte této generaci, kterou teď máme? Že tihle kluci vyrazí a zaútočí někde na nějakou zasranou pláž? Je tu malá hrstka lidí," citoval web MMAMania Whiteovo vystoupení v podcastu Full Send. "Většina z nich je pravděpodobně dole v biblickém pásu a na jihu, kteří se teď opravdu postaví a budou bojovat za tuhle z****u zemi. Je to děsivé. Khabibova parta z Dagestánu by nejspíš mohla přijít a převzít tuhle z*****nou zemi právě teď, protože tahle generace je taková banda z*****ných p***í. Začínáme být měkcí. Začínáme být slabí. Každých deset let jsme měkčí a slabší."

A v komunitě okolo MMA není s tímto názorem White zjevně sám. "Souhlasím," napsal na Instagramu třeba Nate Diaz a dodal: "Abych byl spravedlivý, myslím, že každá generace si myslí, že ta další je měkká. Když se podíváte na všechny ty s***ky, co se teď ve světě dějí, tak už není respekt k policii, není respekt k armádě. Není tu žádná úcta k naší zemi, k naší svobodě, k našemu způsobu života, který tu máme. Můžete sedět, pitvat se v tom a mluvit o věcech, které jsou ve Spojených státech špatné."